in

Nyttårsforsett og alt det der

Nytt år, nye muligheter, nye sjanser. I år har jeg ikke nyttårsforsetter, kun et nyttårsforsett. Jeg har alltid mange nyttårsforsetter som sjelden går i boks. Denne gangen blir det annerledes da jeg kun har ett nyttårsforsett. Lettere med kun ett enn flere. 🙂

Nyttårsforsett

NyttårsforsettÅrets nyttårsforsett er et sunnere liv. Mange kan vel si at det er mange nyttårsforsetter i ett. 🙂 Hittil har det gått veldig bra. 3,5 km i går, 5,6 km i dag. Må innrømme jeg kjenner det ganske godt i kroppen nå. støl i alle muskler i ben og rompe faktisk  😆
I dag startet jeg med å gå til stallen, 20 minutter rask gange. Så 10 minutter i ridehallen i normalt tempo med Kvikk. Så litt stallarbeide før jeg gikk bort til Flateby Idrettshall. Alt dette ble da 5,6 km som visstnok er 7867 skritt. Jeg har ikke ridd siden Kvikk ble syk så jeg er nok litt ute av trening. 🙄
Vi skal spise god, sunn og energirik mat fremover. Gode ferske råvarer og helst to fiskemiddager i uken. Og vi skal selvfølgelig røre på oss litt mer. Vi har vært støttemedlem på treningsstudioet som ligger hele 5 min unna hjemmet vårt nå siden Black Friday.

Vi hadde et ganske vanskelig nyttårsforsett som vi startet på klokken 21 den 01.01.2013. Vi har nå vært røykfrie i 4 år. Vi klarte jaggu meg det så det å få en litt sunnere livsstil burde da ikke være store problemet. Suksessen til å lykkes er å finne korrekt motivasjon. Tror jeg har funnet det denne gangen, men den kommer jeg tilbake til litt senere. Vil ikke “jinxe” det enda 😆

Mange mener sikkert at det å ha nyttårsforsetter nå begynner å bli gammelt, men jeg tenker det er greit å sette seg mål her i livet og jobbe for å nå disse målene. Tror nok jeg aldri kommer til å slutte med nyttårsforsetter. Gjør du?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Livet med syk hest

En nesten helt vanlig helg