in

Bursdagshelg – feiret hele helgen

Denne helgen har vært en bursdagshelg, i går lørdag ble jeg et år eldre. Startet feiringen på fredag og avsluttet den i dag.

Fredag
Feiringen startet på jobb på fredag. Kake på jobb måtte jo til. Jeg pleier å ha med ostekake, men denne gangen ble det oreokake. Etter jobb kom den nærmeste familien på besøk, nesten alle. Mamma og pappa med følge, broren min med sambo og mine to nevøer, svigermor og svigerfar, svigerinnen min med ektemann og min niese. Vi var i alt 15 mennesker og en firbeint. Må ikke glemme at min firbeinte nevø Felix var med. Vi serverte middag, kaffe og kaker. Det ble taco i og med at det er en av mine favoritter når det kommer til helgemat.
Det var en veldig koselig feiring. Tror alle koste seg like mye. De to minste barna ville ikke reise hjem. 🙂

Lørdag
Lørdagen startet med en tur i stallen. Gikk opp til Kvikk med en gulrot, han stod ute i luftegården. Han kom gående i mot meg for kos. Han er bare super, etter litt kos og prat med Kvikk gikk jeg inn i stallen for å få unna stallarbeidet.
Så var det hjem igjen for litt lunsj og forberede til lørdagens middagsgjester. Ble ikke noe typisk lørdagsmat kan man si, denne dagen serverte vi fårikål. Igjen en hyggelig feiring.
Når gjestene reiste hjem satt vi på litt musikk og fylte glasset med noe godt før vi tok turen til lokalpuben for å fortsette feiringen med nye bekjente. Det å bli kjent med nye mennesker i voksne alder er nok ikke like lett som når man er barn. Gleder meg til å bli bedre kjent med de. 🙂

Søndag
I dag startet vi med å se et helt halvt år.  Jeg så den på kino, men ville se den sammen med kjæresten. Hva var da en bedre dag å se den på enn i dag. En skikkelig romantisk film. Vi fortsatte med å se Casino med Robert DeNiro.
Så Brann-LSK, en nervepirrende kamp som endelig viste hva LSK er gode for.  En ekstremt moro kamp å se. Endelig satt den. Nå må gutta fortsette å spille på den måten de gjorde i dag og vise hva de er gode for. 🙂

iphone-7Bursdagsgaver
Av kjæresten min fikk jeg en rosegull Iphone 7. Jeg fikk en strikket jakke, negllakker, en grå og rosa Ulvang ullgenser, penger og “kassaskrin”.

Dette har vært en helt super bursdagshelg med masse kos og hygge. Det er ikke så ille å bli et år eldre når man har så mange fine mennesker rundt seg.

 

Avslutter med noen bilder av Kvikk og meg på sist dressurtrening.

kvikk-fin-i-lilla

One Comment

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tirsdag betyr skolekveld

“Date night” med middag og show – fredag