in

Tirsdag betyr skolekveld

Som tidligere fortalt går jeg på kveldsskole på BI hver tirsdag. Forrige uke var det høstferie så det ble ingen skolekveld. Det ble faktisk ingen skolekveld i dag heller. Læreren er i California faktisk, det var noen konserter han bare måtte ha med seg 🙂 Nå skal det sies at han spurte om vi ønsket vikar, men ingen i klassen ville det. Bedre å ta igjen en tirsdag før eksamen enn å få en kjedelig lærer. Så i dag er det egentrening som gjelder. Oppgaver og pensum. What a joy… 🙂
Gleder meg masse til jeg blir ferdig med studiene, jeg vet bare ikke når det blir enda. Først må jeg bli ferdig med Grunnutdanning i Ledelse før jeg vet om jeg skal studere noe mer etter det igjen. Om jeg ikke blir lei før jeg blir ferdig da, det er ikke bare bare å sjonglere studier, jobb, hest, hus og hjem.

I morgen skal jeg bruke det fine nye lilla settet jeg kjøpte til Kvikk. Viktig å se bra ut på dressurtimen. 🙂 lilla-og-fin-i-dressur

Helgen som var ble det ikke mye skole, helgen gikk med til å vaske for svigers. Flyttevask tar tid det. Er faktisk litt øm og støl så tror ikke jeg bruker alle disse musklene til vanlig. Godt å være ferdig med det. Kommer til å bli lenge til neste flyttevask. Om vi ikke finner drømmehuset sånn plutselig da.

Vel nå har jeg vel hatt lang nok pause fra studiene så jeg får vel avslutte innlegget så jeg får begynt igjen. Ønsker deg en riktig god tirsdagskveld.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fineste vakreste Fjordingen min

Bursdagshelg – feiret hele helgen