in ,

Åråsen stadion, VIP tribunen og LSK

Vi har nå vært sammen i 17 år, tiden har gått alt for fort. Vi feiret 17 års dagen vår i går med “stil”. 🙂 Vi gjorde dette på Åråsen stadion. Vi har ikke vært på en eneste kamp i år så vi fant ut at dette måtte vi da gjøre på vår dag, men da litt mer eksklusivt en vi pleier. Så da ble det middag og show på Åråsen stadion, først 2 retters middag på LSK restauranten etterfulgt av kampen på VIP-tribunen. Til middag ble det servert røkt svinekam, poteter, kålrabbistappe og saus, til dessert ble det servert en sjokoladepudding med krem og sjokoladesaus. Trener Runar Kristinsson kom og holdt en tale samt fortalte lagoppstillingen før kampen, hyggelig av han å ta seg en tur. Usikker på hva jeg synes om han som trener da jeg ikke synes han har fått til så mye. Han får få en sesong til på seg selv om folk allerede har begynt å “skrike” om at han må gå alt nå. Det er så klart ikke moro å ligge så langt ned på tabellen, men ser ut til at vi ikke kommer til å være i fare for å rykke ned i år!

LSK Restauranten

 

Maten var helt grei, men hadde forventet litt mer eksklusivt enn en buffét bestående av 1 middagsrett og 1 dessert til den prisen. Kostet tross alt 1200 kroner per pers for middag og kamp.

Åråsen stadion

Kampen var sykt spennende, kan ikke huske sist gutta spilte så bra. Selv om vi ikke har vært på Åråsen stadion tidligere i år har vi fortsatt sett hver eneste kamp på tv. Vi koste oss glugg ihjel på Åråsen stadion i går. Stemningen var meget god og mannen min hadde tatt på seg LSK slipset sitt og sin gule skjorte for anledningen.

Lillestrøm spilte mot Aalesund. Vi mistet jo nettopp Bjørn Helge Riise til Aalesund, han spilte så klart mot LSK i går. Ble litt piping fra fansen og knuffing fra spillerne, men viktigst av alt han skulle ikke få lov til å score mot LSK. LSK vant 3-1, det hadde blitt 3-0 om det ikke hadde vært for en litt tvilsom straffe på slutten!

Åråsen stadion

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

17 år sammen som kjærester

Oppdatering fra meg