in

18 år med den beste – halve livet mitt

I dag er det 18 år siden mannen min og jeg ble kjærester. Jeg husker det som om det skulle vært i går. Jeg var 15 år første gang jeg møtte han, 17 år nesten 18 når vi ble kjærester. 13. september 1998. Siden den gang har vi vært uadskillelige. Vi flyttet sammen sommeren etter. Giftet oss 07.07.07. Kan ikke forestille meg et liv uten mannen min. Håper på nye 18 år og er de halvparten så gode som disse årene har vært, ja da skal jeg være glad.

Vi tok turen til Yu Yue Restaurant rett etter jobb i dag. Bygdas kinarestaurant har begynt med Sushi. Veldig god service og ekstremt god mat. Vi bestilte forrett, hovedrett og dessert. Endelig sushi rett i nærheten av der vi bor, ikke så sikker på at det er så lurt for vår del. Vi får se hvor lang tid det tar før vi spiser oss leie på Sushi. 🙂

Til forrett ble det svinedumpling og sprøstekt scampi.

forett-yu-yue-restaurant

Til hovedrett ble det Sushi og til dessert bestilte vi 1 banansplitt og 1 frityrstekt banan med is. 

hovedrett-pa-yu-yue-restaurant

Nå er vi hjemme igjen gode og mette. På tide å avslutte denne romantiske kvelden med en film. Vi har valgt en god gammel slager. 🙂 Die Hard.

Avslutter dette blogginnlegget med noen bilder.

Dette bildet er tatt julen 1999

forste-julen

Litt nyere bilde

Kjærlighet 18 år

Takk for at du leste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En helt vanlig helg – eller

Fantastisk fin lørdag med en slump av mestringsfølelse