in ,

Sommerbeite og rideleir er over for i år – Kvikk

Stigende selvtillit Team Eken

Jeg har ikke vært i stallen og ridd siden juni. Kvikk skulle først 2 uker på rideleir så ca 4 uker sommerbeite før 1 1/2 uke rideleir igjen. Jeg tenkte det var greit å ha ferie da når han var opptatt så vi la da opp ferien etter dette.  Har savnet han veldig. Han har tydeligvis savnet meg litt også for når jeg skulle ta han inn i kveld kom han “logrende” mot meg, og i stedet for å tusle i sneglefart mot stallen så gikk vi et ganske så greit tempo. Når vi kom til boksen så var det masse kos og stell før jeg salet opp. Vi matchet i rødt i dag, synd jeg glemte å bilde. Røde benbeskyttere, rød sjabrak og rød ridebukse. Har en blå og rød hette også, men tenkte det var litt “too much” og mulig litt varmt.

I dag var første dressurtreningen etter ferien. Moro og spennende å begynne opp igjen. Jeg tenkte at dette kom nok til  å bli en litt dårlig time i og med at det var så lenge siden, men instruktøren sa at hun trodde dette må ha vært den beste timen hittils. Gleder meg masse til neste uke og neste trening. Øvelse gjør mester sier de, moro å se/føle at det går fremover. I sommer her tenkte jeg masse på at Kvikk – Eken skulle ha vært med i Fjordhest NM, mulig jeg må få en annen rytter til å ri han da, men man skal aldri si aldri.

Kvikk virket fornøyd etter dagens dressurøkt. Han virket fornøyd før dette også altså, men han er alltid ekstra fornøyd etter en god økt. Kvikk er den som smiler etterpå liksom. I dag ble vi begge ganske så svette, vi har jo hatt en lang pause fra dressuren. Lurer på om jeg klarer å gå i morgen, det får vi se i morgen. 🙂

Kvikk tilbake fra sommerbeite

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Rørlegger på besøk = en fridag

Nok en dag i stallen før det skal feires 50 års dag