in ,

Lenge siden siste blogginnlegg nå

forsideNå er det lenge siden siste blogginnlegg. Lurer på om siste blogginnlegg ble lagt ut for et par uker siden. Alt for lenge siden. Tror ikke jeg har blogget så sjeldent på flere år. Til og med min faste fredagshumor utgikk sist fredag. Grunnen til alt dette er at mannen min og jeg har vært utslått av influensa.  Mannen min og jeg er vant med å gjøre det meste sammen og har gjort det i snart 18 år. Det å bli slått ut av influensa samtidig er absolutt første gang. Vi har aldri vært syke sammen, det ble litt av en utfordring. To stykker som ikke orker å gjøre noe er ikke lett. 🙂 Vi kom da oss igjennom det. Fortsatt litt snufsing og hosting, men influensaen på denne tiden av året sitter alltid i litt.

Siden siste blogginnlegg så har skolen startet opp i igjen. Jeg går nå 1 dag i uken på BI. 17:30-21:15 så det blir lange dager ved siden av jobben.  Må jo si det er lettere når en lærer går igjennom stoffet enn å skulle lære seg alt på egenhånd. Læreren, en guttunge på 60 år, gjør et ellers tørt og kjedelig stoff ganske så morsomt.

Kvikk - blogginnleggMå ha en liten oppdatering fra hesteverden også. 🙂 Min faste dressurtrening er nå flyttet til onsdager. Første onsdagstrening var i går. Kvikk var så fin og arbeidsvillig. Vi hadde en ganske hard økt på 30 minutter, han er fortsatt litt lubben og utrent etter sommerbeite så han svettet ganske mye. Etter treningen var det på med fleecedekken, et halvt eple og en gulrot som belønning. Og så inn med kveldsmaten. Du kan se på Kvikk når han er fornøyd, det er nesten så han smiler. Han liker å jobbe. 🙂 Jeg lot han spiste en stund før han fikk kraftfôr og resten av eplet og gulerøttene.
Legger inn et gammelt bilde av Kvikk og meg, dette bildet er fra vår første dressurtrening sammen etter at jeg kjøpte han. Lille ponnien min ser ganske stor ut på dette bildet.

Må innrømme at jeg er ganske så fornøyd med livet mitt, føler meg ganske så heldig.

Takk for at du leste min blogg. Jeg skal prøve å ikke la det gå så lenge til neste gang. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Styrepils og Øyerenfestivalen – rock on

En helt vanlig helg – eller