in , ,

Vakreste fjordingen – Kvikk

Jeg er ganske sikker på at jeg har den vakreste fjordingen som finnes. Kvikk er bare fantastisk og har en helt herlig personlighet. Nå skal han snart på sommerbeite og blir borte i 4 uker. Heldigvis er beitet kun 7 minutter unna meg med bil. 🙂

Kos med stallkatten, møkke boksen og masse kos med Kvikk er en helt vanlig dag i stallen.

Vakreste fjordingen og stallkatten

På bildet over ser du stallkatten, han er ekstremt kosete og kommer alltid for å slå av en prat hver gang jeg er der. For en stund siden kjøpte jeg flueregndekken til den vakreste fjordingen, men det blir for varmt å bruke det når det er fint vær. Kjøpte en grime med fluebeskyttelse som hjelper noe mot fluene.

Kvikk og jeg rir på time for MN Dressage Marit H. Nielsen fast 1 gang i uken. Når vi er ferdig med en dressurøkt og vi begge er svette og slitne ser man tydelig at Kvikk har kost seg masse. Han liker å jobbe og liker en utfordring. Det varmer hestemamma hjertet mitt å se en lykkelig Kvikk. 🙂 Etter timen får han et gult eple og noen gulrøtter. Jeg holdt en gulrot og et eple ved siden av hverandre slik at han kunne lukte på de, så ba jeg han velge. Han tok begge to i munnen med en gang. 🙂

Kvikk fikk fri i går, lørdag. Han koste seg ute i solen sammen med de andre heste-kompisene sine.  I dag var det dressur som stod på agendaen. Må jo øve på de tingene vi gjør på dressurtimene for Marit. Han var super fin. Trente på skjenkelvikninger, versader, volter og grunntempo. Han var kjempe flink, han gjør sitt beste hver eneste gang. Ettersom han pleier å få et eple og gulrøtter etter hver time måtte han få det denne gangen også. I og med at jeg kun hadde et eple igjen fikk han kun halve, han må jo få litt sammen med kveldsmaten sin også.  Var veldig tydelig at han la merke til det, for han letet etter resten av eplet.

Vakreste fjordingen min

Vakreste fjordingen

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fantastisk helg, mandag i morgen

Koldtbord med masse god mat