in ,

Stevnedag i dressur 25.09.16, LC1

eken-kvikk

I dag var det stevnedag igjen. Treningsstevne i dressur på Fortuna Rideklubb. Kvikk og jeg deltok i LC1. Jeg synes det har gått så bra på treninger og har følt at programmet har gått fint. Jeg følte at det gikk skikkelig dårlig,  han føltes tung og vanskelig å bøye. Vi kom oss igjennom programmet. Vi skrittet av litt før vi gikk ut av ridehuset. Mens vi gikk der ved siden av hverandre så var det akkurat som om han følte det samme som meg… dette var det dårligste vi har gjort. Jeg ga han en sukkerbit og en klapp på halsen. Salet av og gikk rett ut i luftegården med han. Der ble vi stående og gi hverandre en klem før han fikk en sukkerbit til. Han er bare en vidunderlig hest. 🙂

Når alle deltagerne i LC1 var ferdig var det bare å vente på domen. Jeg regnet med at Kvikk og jeg kom på siste plass, mange flinke ryttere i dag. Vi var i alt 6 startende, 2 av disse startet utenom konkurransen. Kvikk og jeg kom på en 2. plass, var nesten så jeg ikke trodde mine egne ører.  Denne plasseringen var absolutt noe helt annet enn hva jeg hadde forventet meg.

Gleder meg masse til å trene videre og jobbe med de tingene vi må trene på for å komme oss på en 1. plass. Jeg vurderer sterkt å starte med Kvikk på et stevne utenfor Fortuna Rideklubb, men må innrømme at jeg synes det er litt skummelt. Mulig jeg må snakke litt med mine mer drevne og stevnevante venner. Hadde vært fint om en av de hadde blitt med meg som støtte og “hestepasser” første gangen.  Uansett så gleder jeg meg masse til neste stevne om det er på Fortuna Rideklubb eller utenfor. 🙂

Jeg stod opp ekstra tidlig i dag for å fikse håret, men denne gangen klarte jeg det på første forsøk og helt alene. I tillegg til den røde sløyfen som viser at jeg kom på en 2. plass fikk vi alle også en deltakersløyfe.

stevnedag-med-kvikk-25-09-16

En fantastisk stevnedag er over for denne gangen. Det er ikke så lenge til neste stevnedag, satser på at jeg har korrigert en del av manglene innen den tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lang dag med jobb og skole

I dag har jeg vært på kjøreskolen