in

Rørlegger på besøk = en fridag

2 dager på jobb, 1 dag fri. Det er vel slik det burde være etter ferien. . 🙂 Før vi reiste på ferie kjøpte vi massasjedusj og nye baderomsmøbler. Bestilte også rørlegger før ferien. Første arbeidsdag etter ferien ringte rørleggeren og avtalte tidspunkt. 🙂

Gamle baderomsmøblerI dag var dagen vi endelig skulle få “pusset opp” badet. Jeg har aldri vært fornøyd med baderomsmøblene som var her når vi flyttet inn, men har ikke fått rota oss til å bestille rørlegger før nå. Vi var i mange forskjellige butikker før vi klarte å bestemme oss for de nye møblene. Vi er nok litt kresne og har jo en litt spesiell smak. Nå skulle det ikke mye til før badet hadde blitt som nytt, det hadde nok holdt med et malingstrøk eller to på innredningen. Jeg er ikke fan av gulvskap slik som dette. Det er så kronglete å komme til med skurefilla. Mellom vasken og dusjen var det ca 5 cm, dette er ikke nok til å komme i mellom og få vasket. jeg har bannet og svertet mye pga dette skapet. Endelig skulle det bort. Rørleggeren som kom hadde med seg en lærling. Makan til service skal man lete lenge etter. Vi hadde kjøpt alt av innredning et annet sted så jeg trodde faktisk ikke at de kom til å ta med seg søppelet denne gangen, men jo da de tok det med seg. Ryddet ordentlig opp etter seg gjorde de også. Nå skal det jo sies at jeg alltid bruker samme rørleggerfirma og har gjort det siden jeg flyttet for meg selv for 17 år siden. Romerike Rør. 🙂

“Nye badet”

Baderom rørlegger

Nå er det bare å støvsuge og vaske gulvene før vi “flytter” inn på det nye badet. Gleder meg til morgendagens dusj allerede nå. 🙂 Mannen min har prøvekjørt den allerede, var ganske fornøyd han å.

Takk for at du leste bloggen min.

 

One Comment

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Video fra Kypros – ferie vlogg

Stigende selvtillit Team Eken

Sommerbeite og rideleir er over for i år – Kvikk