in

Sommer, sol og varme eller kun regn

PaviljongSommer, sol og varme ble omgjort til regn, grått og kjølig. Jeg er jo en nordmann så må jo da alltid klage over været. Enten er det for varmt eller så er det for kaldt. Været er så varierende, jeg kan ikke huske at det har variert så mye tidligere. Først sol, så regn så sol igjen og det på samme time. Merkelig!

I år er ikke ferien bestemt. Dette er veldig uvanlig for oss, da spesielt meg. Jeg må planlegge og tilrettelegge alt på forhånd, men nå er det altså et par uker igjen til ferie og ingenting er planlagt eller bestemt. Håper egentlig på en varm og fin sommer her hjemme. Det kan bli ganske hyggelig her hjemme også. Vi har en stor terrasse med solsenger, badeplasser er heller ikke langt unna hjemmet. Jeg elsker sene kvelder på terrassen når det er sommer. Det er så stille og fredelig. Vurderer å kjøpe oss en paviljong så kan man sitte ute i allslags sommervær.  Mannen min har vel egentlig hatt lyst på en ganske lenge nå. Vi får se hva vi finner ut av.

I mai kjøpte vi ny bil, en Mitsubishi Outlander PHEV 2016. Da dette er en helt ny bil er det litt leveringstid på denne. Blir nok litt uvant med en bil som både er elbil og bensinbil. Gleder oss masse til den kommer, vi begynner nok å bli litt utålmodige nå. Vår gamle bil ble solgt ganske så fort så nå kjører vi rundt i lånt bil. Tusen takk til mamma som låner bort bilen sin. 🙂

Vi har besøk av verdens søteste kongepuddel. Thea heter hun. Hun er en høflig, lydig, snill og god hvit kongepuddel. Og hun er en skikkelig kosejente. Hyggelig å bli møtt i døren igjen av en hund, det er faktisk ikke så mye som kan måle seg med det. Thea skal være hos oss 1 uke mens mammaen og pappaen hennes koser seg i det store utlandet. Uken har gått alt for fort, kun 1 dag igjen før hun blir hentet nå.

Thea på besøk i sommer

Sommer, Kongepuddel Thea

Vi var heldig og fikk strålende vær et par timer før det bøttet ned med regn og hagl igjen. Vi rakk akkurat å ta en tur i skogen med Thea.

Sommer og Thea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bryllupsdag, 9 år i dag

Forandring fryder, eller ?