in

Forandring fryder, eller ?

Noen ganger må det en forandring til. Livet kan bli litt kjedelig om man går i den samme rutinen hele tiden. Er ikke alltid man trenger den helt store forandringen, men noen ganger er en endring veldig nødvendig.

Sommer, Thea og forandringDenne uken har vi hatt besøk av Thea, en hvit kongepuddel. Det har da blitt mange turer hver dag, noen lengre enn andre. Deilig å komme seg ut igjen. Det er så mye lettere å gå turer når man må det. Vi klarer liksom ikke å prioritere å gå turer når vi ikke må, når det ikke er skole etter jobb så er det alltid en serie vi ønsker å se. Nå når det er ferie fra skolen så SKAL vi prioritere å komme oss ut. Vi var på skogstur med Thea her på fredag i strålende vær. Deilig terapi for kropp og sjel. Bare så synd at været er så ustabilt som det er. Ønsker meg masse sol og varme frem til skolen starter igjen. Litt realistisk er jeg, så jeg har funnet frem regnklærne så det er ikke noen unnskyldning om det regner litt.

Føler at vi skulle hatt litt forandring i hverdagen, men i og med at jeg ikke aner hva det skulle vært så tenker jeg at vi har det ganske så bra som vi har det nå. 🙂

9 års bryllupsdag, roser og sushiSom jeg skrev om tidligere denne uken feiret vi 9 års bryllupsdag her om dagen. Den ble feiret med Sushi her hjemme, samt at han kom hjem med 9 store røde roser til meg. Ved siden av sushien ble det isvann, det finnes ikke noe bedre enn vann ved siden av mat. For å være helt ærlig så er vann en klar favoritt hos meg, finnes ikke en bedre drikk. Det ble en veldig romantisk og hyggelig kveld.

Dersom du ønsker å se bildene jeg legger ut i større format, så kan du trykke på bildet du ønsker å se så vil det bli større.

Avslutter med et nydelig sommerbilde av vår kjære Nero. Dette bildet er tatt for 3 år siden, 10.07.13. Selv om det er 2 1/2 år siden han forlot oss føles det ut som om det skulle vært i går.

Nero 04.01.05-18.11.14

Nero

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sommer, sol og varme eller kun regn

Date på en helt vanlig mandag