in

Dagen derpå

Ja da var det dagen derpå – dagen etter at vi kom hjem fra cruiset på Allure of the Seas.
BlomstStusslige greier, savnet er stort. Må jo si at det er litt godt å være hjemme igjen også. Kom hjem til nyvasket hus og blomst, setter pris på gode venner.

Dagen derpå skulle tilbringes hos mamma. Dugnad med tak-legging. Sommeren i Norge har vært så som så, vi kommer jo også rett fra varmere strøm og er da noe solbrune. Etter en hel dag oppe på taket uten solkrem (smurte meg  etter halve dagen var gått) har jeg blitt veldig solbrent. Huden koker, smører og smører med Aloe Vera gel. Håper det roer seg til i morgen, det gjør nå litt vondt. I morgen blir det solfaktor 30. I morgen er en ny dugnadsdag hos mor, deilig å bruke kroppen og gjøre noe ute i frisk luft. Jeg liker å bruke slikt type arbeide, men merker at kroppen ikke er helt i form – dette må gjøres noe med. For de som kjenner meg vil ta det som en selvfølge at arbeids-buksen min er rosa.

By the way, det er da typisk at jeg skulle bli så solbrent i Norge da. Om noen har tips til hvordan bli bra omgående ta dette i mot med takk, skriv det da i kommentarfeltet. På forhånd takk.

Solbrent etter en dag på taket dagen derpå

Bagasjen vår.

Bagasjen vår kom med budbil til mamma, i og med at vi var der i hele dag så spurte vi om den kunne sendes dit. Vi ble mildt sagt meget glade når vi fikk bagasjen, suvenirer var hele og alt annet var også i godt behold. Vi kjøpte et “shots-glass” fra hvert sted vi var innom, mynt med Messi og FC Barcelona stadion, og en signert ball.

Suvenir

 

IMG_5856

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Cruise i Middelhavet: Dag 8 – Hjemreisen

The Norwegian hytte