in

Hverdagslykke – oppdatering fra de siste ukene

Hverdagslykke. Jeg har det veldig bra og livet er bare fantastisk for tiden. Det er bare det at tiden går så fort, så alt for fort. Føler at jeg ikke rekker å blunke før arbeidsuken er over, det samme med helgene. Nå er det søndag igjen og jeg våknet selvfølgelig kjempe tidlig. Jeg prøvde å snu meg rundt og sove videre, men tankene mine ville det annerledes. Når tankene mine setter igang så er det kun en ting å gjøre – stå opp. Det er så mye som opptar tankene mine for tiden. Litt vanskelig å blokkere de ut.

Studier

Jeg tar jo et kurs på BI nå, Grunnleggende Bedriftsøkonomi. I dette faget er det mye matte. Jeg liker matte, men det er ikke alltid like lett å lære seg alt dette på egenhånd. Kurset tas via nettstudier. Man har noe kontakt med lærer, men dette er via epost og its learning. Slik fremdriftsplanen er lagt opp leser man alt fra 1-3 kapitler i uken og gjør oppgaver tilhørende kapitlet/kapitlene man har lest. Man har en fasit til oppgavene, men denne er ikke like god alltid. Fasiten forteller ikke hvordan man kommer frem til svaret, 1 av 20 ganger viser fasiten hvilken formel man skal bruke. Litt frustrerende til tider må jeg si.

Drone

vente-droneMannen min har blitt bitt av “drone-basillen” 🙂 Han har bestilt seg en Drone fra Hong Kong, en Srd370 naza v2. Da dette ikke er lagervare, dronene blir bygget en etter en, kjøpte han seg en “vente drone”. Han har kjørt en del, må si han har blitt ganske så flink også. Da denne er så liten er det ikke noe problem å kjøre den inne, og bra er det for dette været som har vært nå har ikke vært så veldig utevær.

Når Dronen er ferdig bygget blir den testet og “kjørt inn”. Han begynte å bli litt (les ganske) utålmodig, men i går fikk han beskjed om at Dronen mest sannsynligvis kommer førstkommende mandag. Kan tro han ble glad. 🙂 Får bare håpe været er bra og snøen snart blir borte så han får brukt den. 🙂

Oark – lederkonferanse 2016

Oark 2016Jeg var på lederkonferanse i regi av Oslo og Akershus rytterkrets. Jeg var på dette i fjor også. 2 dagers seminar med hotellopphold er bare knall. Vi hadde fri tilgang til soft-is maskin og popkorn maskin, men best av alt fri tilgang på kaffe. 🙂 Hotellrommet var helt greit. Var en liten lesekrok på rommet så jeg fikk studert litt også. Maten på hotellet, middagen og frokosten var enestående. Når det kom til selve seminaret var det mye nyttig som ble fortalt og foredragsholderne var morsomme.

Får se om det blir jeg som skal representere klubben og dra hit neste år også. Jeg sier nok ikke nei til å delta på dette en gang til.

Hverdagslykke

Hverdagslykke kan være så mye. For meg er hverdagslykke de små tingene i hverdagen. Slik som når mannen min kommer bort til meg, kysser meg i pannen og gir meg et smil. Mannen min er absolutt den rette for meg, selv etter 17 år er jeg forelsket og han overrasker til stadighet.
Jeg må si jeg har mange fantastiske mennesker rundt meg. Familie, venner og bekjente både i hestemiljøet og utenfor stallen. Det er så lite som skal til for å gjøre dagen min bedre.

Det å ha kjøpt hest er ikke bare bare, det er så mye jeg ikke vet noe om og masse jeg trenger hjelp til. Slik som det å kjøpe ny sal, denne skal jo passe både Kvikk og meg.  Jeg har da lett etter en salmaker i området og vært i kontakt med noen av de. Dressursal er ganske så dyrt fant jeg ut, men har vært så heldig å fått tak i en brukt som jeg skal prøve. Fikk en melding på face at en på stallen var salmaker og sikkert kunne ta en titt. Og om denne salen ikke passer har jeg blitt tipset om flere andre. 🙂

Smil til livet og livet smiler tilbake (som oftest) 🙂

Hverdagslykke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Shopping på tilbud – det beste som finnes

Mat levert rett på døren