in

Bryllupsdag, 9 år i dag

KjærlighetI dag har vi 9 års bryllupsdag. Alle bryllupsdager har forskjellige navn. 9 års bryllupsdag kalles for pil/keramikk. Tiden går så alt for fort. Vet jeg sier det masse, men enkelte ting jeg husker som om det skulle vært i går er det faktisk mange mange år siden det faktisk skjedde.

Vi giftet oss 07.07.07. Jeg sov hos mine foreldre siste natten. Fikk ikke sove og kom på midt på natten at jeg hadde glemt talen min hjemme så jeg skrev en ny en. Stod opp så alt for tidlig da jeg hadde frisørtime allerede klokken 8. Det å starte dagen så tidlig når man skal gifte seg klokken 15 er bare dumt. Dagen blir for lang og man blir alt for sliten til kunne nyte alt. Etter at min mor og jeg var ferdig hos frisøren ble det frokost hos mamma.  Mine forlovere kom akkurat tidsnok til å ta på finstasen og drikke litt champagne før limousinen kom og fraktet oss til kirken hvor alle ventet. Det å gå opp kirkegulvet og se alle som hadde kommet for å ta del i vår dag var ubeskrivelig. Pappa fulgte meg opp gulvet, godt var det. Var betryggende å ha han å støtte meg til. Når jeg så min kjære ektemann “to be” måtte jeg bare se et annet sted. Følelsene tok overhånd. Han stod der så kjekk og fin. Våre to nevøer var ringbærere, de var så søte. Etter kirken gikk turen til fotografen sammen med våre fire forlovere.

Nå vi kom til festlokalet ble vi møtt med champagne og masse vakre mennesker. Maten var fantastisk, laksepate til forrett, kalvestek med tilbehør til hovedrett og karamellpudding med krem til dessert. Kakene ble ikke helt som jeg hadde drømt om og planlagt. Bryllupskaken skulle bestå av 3 hvite hjerter, det skulle være en sti som hest og kjærre skulle “kjøre” på, på hver side av stien skulle det være gule smørblomster. Fyllet i disse kakene skulle være et lag med jordbær, da store biter jordbær, og et lag med melkesjokolade. I stedet for dette ble det 3 knallrosa hjerter fylt med bittesmå biter av jordbær og sjokolade. Prisen skal vi ikke snakke om en gang, men den var veldig overpriset.

Tilbake til nåtid. 9 års bryllupsdag. Vi skal selvfølgelig feire den selv om det et midt i uken. Sushi og filmkveld med farris i glasset 🙂

Neste år blir det nok en litt større feiring. Regner med at jeg kommer til å begynne å planlegge denne snart.

9 års bryllupsdag

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dobbel date – restaurant og kino

Sommer, sol og varme eller kun regn