in

Dagen i dag – dag 7 fortsatt på Kypros

Dagen i dag ble ikke helt som planlagt. Mannen min var trøtt og sliten i dag så det ble ikke noe frokost denne morgenen. Om man ikke får sove på natten sier det seg selv at man blir sliten og trøtt. Vakreste mannen min. I dag hadde vi tenkt til å kjøre full pakke. Det vil si å starte dagen tidlig med en god frokost, ligge i solen og sole oss så lenge det lar seg gjøre, spise en god lunsj for så å avslutte det hele med en helaften ute. Med en helaften ute mener jeg ikke å drikke meg full og slikt tull. 🙂 Jeg mener god mat og kanskje et glass vin til maten etterfulgt av en gåtur rundt for å se på byen og livet.
Frokost i dag

Dagen i dag

I og med at mannen min sov litt lenge gikk jeg og la meg ved bassenget selv. Tenkte det var bedre å vente på han der enn på hotellet.

Sen frokost / lunsj

Vi fant ut at det var like greit å spise på hotellet i og med at vi var så sent i gang, noen senere enn andre. 🙂  Var liksom ikke vits å gå noen steder i dag og maten her er jo ganske god. Vi bestilte hver vår cheeseburger. Avsluttet med en strawberry daquiry som vi tok med oss tilbake til solsengen.

Middag

Vi tok turen tilbake til Hard Rock Cafe for å teste et par av forrettene deres. Jumbo og Nachos. Dette er forretter for 2 personer. Jumbo bestod av løkringer, kyllingvinger, vårruller, bruschetta, crispy kylling, salat og dip. Veldig godt. Vi bestilte Jumbo først da vi har bestilt denne før og faktisk ikke orket noe mer. Vi hadde fortsatt lyst på litt til så det ble derfor at vi bestilte Nachos. Var veldig godt dette også, men vi orket ikke å spise opp. Etter en koselig middag på Hard Rock Cafe tok vi turen opp i pariserhjulet før vi gikk kjøpte oss et par McFlurry. Nå er det natta på 2 trette sjeler.

Hard Rock Cafe Ayia Napa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Live Country Music – dag 6

En uke i Ayia Napa er over – evaluering