in

Date på en helt vanlig mandag

Mandager kan til tider være vanskelige og litt utrivelige. De fleste er vel kjent med “blåmandag” vil jeg tro. Denne ukens mandag ble ikke som en typisk mandag. I stedet for å reise hjem etter jobb og slenge seg på sofaen ble det til at vi shoppet, var ute å spiste og bare koste oss. Vi handlet inn alt man trenger dersom det skulle komme finere vær. Solkrem, sololje og aftersun. Når man går på apoteket for å handle solkrem blir det ikke direkte billig, men det var på tilbud så da ble det litt billigere. 🙂

I og med at vi skal i flere bursdager denne uken måtte vi handle noe gaver også. Litt lettere å handle til ei jente på 4 år enn en mann på 64 år og ei på 27 år, men fant da noe til de alle. 🙂

Mirabel på en mandag

Vi hadde en helt nydelig middag på Mirabel denne mandagen. Mirabel er en italiensk restaurant i Lillestrøm. Vi startet med hvitløksbrød til forrett. Mannen min bestilte Linguine alla Parma som er spagetti med sopp, asparges, parmaskinke, grovkvernet pepper og fløtesaus. Jeg bestilte en Medeteranian Salat. Dette er en salat som inneholder marinert kyllingbryst, blandet salat, pinjekjerner, rødløk, oliven, tomat, fetaost og virgin olivenolje. Vi ble gode og mette. Pastaen og salaten ble servert med hjemmelaget brød, samt at det også fulgte med en bakt potet til salaten. Den bakte poteten delte vi, det ble alt for mye mat på 1 person.

Mirabel på en mandag

Gleder meg allerede til neste gang vi skal på Mirabel. Servicen og maten er aldeles utmerket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Forandring fryder, eller ?

Lykke er de små tingene