in

Lykke er de små tingene

Lykke kan ikke kjøpes for penger. Materialistiske goder kan ikke gi lykke, men det hjelper da litt. Jeg er heldig som har oppnådd det jeg har i livet mitt. En god, kjekk mann som elsker meg. En fantastisk hest som gjør det han kan for å gjøre meg glad. Jeg har en jobb å gå til og herlige venner.

Vi bestilte oss ny bil i mai, da den kommer fra fabrikken tar det jo litt tid. Vi fikk solgt vår gamle bil rimelig raskt. Mens vi ventet på den nye bilen fikk vi låne bilen til min mor. Jeg klarte selvfølgelig å rygge borti en stolpe og gruet meg til å ringe henne for å fortelle det. Det hun ville vite var om alt var bra med meg, det er tross alt kun en bil som hun sa. Nå ble det ikke noe skade på meg, det var så vidt merke på bilen hennes. Kun et par små rift så jeg var heldig der. Må si det er en forferdelig følelse å skade noe som ikke er mitt. Jeg er heldig som har akkurat min MAMMA.

Så kom dagen vi hadde ventet på, vi skulle endelig hente vår splitter nye Mitsubishi Outlander PHEV 2016 modell. Spennende med helt ny bil, så mye teknologi at det var egentlig litt skremmende. Nå har vi hatt den et par dager og vi begge er veldig fornøyd. Angrer ikke et sekund på valg av bil. Les mer om bilen senere.

mitsubishi outlander phev 2016

Som jeg startet med: Lykke kan ikke kjøpes for penger. Det er ikke de materialistiske tingene som gjør meg lykkelig. Lykke er de små tingene i hverdagen. Slik som når jeg er litt syk og mannen min skjemmer meg bort slik som bare han kan. Når han ser på meg og smiler kun fordi. En oppmuntrende tekstmelding på en dårlig dag. Kaffebesøk av min gode venninne. Lykke er kvalitetstid med familien.

Lykke er å se det positive i ting. 🙂

blondinebloggen

 

 

One Comment

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Date på en helt vanlig mandag

Røros – Sør Trøndelag