in

Det er de små tingene

Det er de små tingene som er viktig nå. De tingene man ellers ikke er så flink til å sette pris på. Det er en så merkelig hverdag vi har nå. Hjemmekontor, sosial avstand. To meters avstand mellom mennesker man ikke bor sammen med. 

De små tingene

Jeg merker godt at jeg setter mye mer pris på de små tingene nå enn jeg gjorde før. Et vennlig ord, et kjærtegn fra kjæresten, en hund som blir glad av så lite, en gåtur med mann og hund uansett vær, en tur i stallen, facetime med familie og venner  ❤

De små tingene

Gleder meg masse til dette korona tullet er over, tror nok vi alle gleder oss til det. Nå koser jeg meg egentlig litt med å ha hjemmekontor. Jeg har mye mer tid sammen med hunden vår, Håkki. Han ligger trofast ved bena våre når vi jobber. Jeg har også mye mer tid sammen med mannen min selv om vi jobber aktivt og har fulle arbeidsdager med møter og masse annet. 
Jeg jobber fortsatt 7-15. Forskjellen er at jeg nå kan sove 1 1/2 time lenger da jeg ikke har reisevei til jobb lenger. Vi sparer penger på bensin og bompenger. Og sparer selvsagt miljøet for gasser ved at bilene våres nesten ikke blir brukt. 
Jeg har brukt bilen min til stallen, men sist jeg skulle starte bilen ville den ikke det. Høres nesten ut som om starteren er gåen. Ringe verkstedet førstkommende mandag.. 

Håkki er virker veldig fornøyd med å ha oss begge hjemme. Han nyter lange gode turer og smiler godt. #lykkepåfirebein

Familien på tur

Stallen

Selv i denne koronatiden må jeg i stallen og ta meg av hesten min. Han klarer seg ikke selv. I det siste har jeg lært meg å sette mer pris på de små tingene og ta ting som det kommer. Det er ikke nødvendig å bekymre seg for alt mulig. Det er så mye bedre å bare nyte og ta tingene som de kommer. Jeg elsker å børste og stelle Kvikk. Veldig moro å matche fargene han og jeg har på oss. Samme om det er rødt, blått, rosa, gult, grønt, sort, hvitt eller lilla. Matche skal vi på en eller annen måte 😅

Viktig å matche

Jeg har hatt så mange fine stunder med Kvikk nå. Selvtilliten er absolutt stigende og vi (les jeg) utfordrer meg selv, med masse hjelp fra treneren min og med hjelp fra andre. Red for treneren min i går. Økende trav, økende galopp, kontragalopp. En herlig og morsom ridetime, avsluttet med å ri fra ridehuset og opp til stallen. Kvikk er en fornøyd fjording for tiden ❤ 

Hold hodet kaldt, hjertet varmt og vask hendene ❤ Og ikke minst hold deg hjemme!

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En usikker tid

Deilig med noen fridager