in

Kypros – dag 3

Søndag og dag 3 alt her i Kypros, Ayia Napa. Dagen startet med 15 laps i bassenget før vi spiste frokost her på hotellet. Frokostbufeeten var ganske alright, men savnet litt melon og ananas. Blir nok fort lei egg og bacon i denne varmen. Så i morgen blir det nok noe lettere noe. 🙂

Frokost

Etter frokosten gikk turen til beachen igjen. Med varmen som er her ligger vi kun under parasollen. Å ligge direkte i solen går bare ikke. Vi har hatt en super dag med masse bading og en god lunsj. Lunsjen i dag spiste vi nede på beachen. Mannen min bestilte en hamburger og jeg en Gyros i pita. Billig og god mat. Etter 5 timer på stranden holdt det for i dag. Turen gikk tilbake til hotellet for en dusj og smøring med aftersun.

Lunsj

Vi gikk ut til middag litt tidlig i dag, litt for tidlig egentlig. Det var alt for varmt til å spise så da shoppet vi litt i stedet. Mannen min er så solbrent så vi var på apoteket og kjøpte solkrem med høyere faktor. Vi hadde med oss solkrem fra apoteket hjemme med faktor 15 og vi har smurt oss ofte og mye, men det var ikke nok. I dag gikk vi til Daltons for litt Tex Mex. Han bestilte chimichanga med kylling og jeg bestilte  quesadilla. Utrolig god mat. Før maten fikk vi en meksikansk shot, cosmopolitan med tequila.

Tex Mex

Vi valgte å avslutte kvelden med en liten gåtur før vi havnet på Hard Rock Cafe for dessert og en drink. Lærer visst aldri når vi er på Hard Rock, er retten “dyr” så er den stor. Var ikke noe unntak på Hard Rock Cafe her i Kypros. Mannen min bestilte en Long Island Ice Tea med en vri og en vaniljeis til dessert, mens jeg bestilte strawberry daiquiri og en dessert som inneholdt brownis, vaniljeis og krem. Min dessert var stor nok til 2 og vel så det. Vi var stapp mette når vi gikk derfra.

Dessert på Hard Rock Kypros

Nå er det natta, ny dag i morgen. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Agia Napa – dag 2

Late dager i varmen – dag 4