in

Tor Erik Gunstrøm og Øyvind Johannesen aka Raymon

Vi var på show på Lillestrøm Kulturpub for noen helger siden og så på Tor Erik Gunstrøm og Øyvind Johannesen. Dette ble en veldig spontan tur ut som er uvanlig da jeg liker å ha alt planlagt på forhånd uansett hva det er. Nå var det da slik at vi hadde absolutt ingen planer denne dagen, så fikk vi spørsmålet om vi ville være med å se på Gunstrøm og Raymon. Jeg spurte mannen min om hvem i alle dager de var, men fikk kun tilbake at det vet du godt. Jeg ble jo litt irritert, jeg hadde jo ikke spurt om hvem de er om jeg hadde visst det. 🙂 Etter en liten forklaring så vet jeg jo godt hvem de er, Raymon fra Fredrikstad og han fra Dizzie Tunes. 🙂

Tor Erik Gunstrøm og Øyvind Johannesen

Tor Erik Gunstrøm og Øyvind JohannesenVi dro tidlig for å være sikre på å få gode plasser. Vi fikk da med oss lydsjekken og litt oppvarming. Tor Erik Gunstrøm og Øyvind Johannesen kom ganske tidlig. Jordnære og alminnelige “gutter”. Øyvind Johannesen var litt fremmed uten Raymon klærne, men absolutt lett å kjenne igjen.

Showet startet med at Øyvind Johannesen slo av en trall av god gammel sjanger, swing. Sangstemme som Elvis selv. Tor Erik Gunstrøm stod litt mer for et humoristisk innlegg frem til selveste Raymon kom på besøk. Det skal sies at det er lenge siden jeg har kost meg så mye og ledd så mye. Var nesten så jeg tisset på meg et par ganger. Flere i publikum lo så de skrek og grein. Hun ene vakten lo så mye at hun ikke klarte å stå, noe Øyvind Selvfølgelig utnyttet så hun lo enda mer.

Du må nesten se selv for å forstå. Beklager dårlig filming, men jeg lo så jeg grein og ristet. 🙂

Tor Erik Gunstrøm – Kokken

En liten trall fra Øyvind Johannesen

Raymon 🙂

Jeg må få med meg showet deres om de kommer i nærheten en annen gang også. Kommer de ikke i nærheten tror jeg jaggu jeg må dra til de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Koldtbord med masse god mat

Dressurtrening – siste før sommeren