in , ,

Fremskritt som virkelig styrker selvtilitten

Fremskritt - KvikkEtter at jeg kjøpte Kvikk har jeg virkelig opplevd en fremskritt som virkelig styrker selvtilliten min. Jeg føler meg som et lite barn igjen. 🙂 Torsdag 7/4-16 hadde jeg ridetime for Marit igjen. Det var en time fullt av moro. Jeg har egentlig etter at jeg falt av Vesla vært ganske pysete, men med Kvikk er alt glemt. Jeg er fortsatt alt for pysete i sprang, men dette er mitt neste mål. Etter timen med Marit i går følte jeg en stolthet over den flotte hesten jeg eier og stolthet i over fremskrittene jeg har gjort etter at jeg overtok han 01.03.16. Gleder meg masse til neste torsdag og ny ridetime. 🙂

I dag hadde jeg tenkt å ri litt sprang, men det ble ikke helt slik. Jeg hoppet 1 hinder på 40 cm da. 🙂 Det skal være rideskolestevne i sprang snart, hadde vært veldig moro og bli med der. Mulig jeg bare hopper i det, jeg klarer fint å hoppe en 40 cm bane. I dag for første gang travet jeg rundt på firkantsporet mens jeg økte og sakket farten uten å tenke at “nå faller jeg av”. Så jeg red inn på en storvolte og fattet galopp. En så utrolig deilig følelse. Så neste gang nabojenta spør om jeg ikke kan galoppere uten stigbøyler så skal jeg jaggu gjøre det. Mye av grunnen til at jeg har hatt så gode fremskritt etter at Kvikk og jeg ble et team har mye med han å gjøre. Han er virkelig en læremester og gjør absolutt det han kan for å få meg til å føle meg trygg. Han støtter meg der jeg trenger det. Slik som i galoppen uten stigbøyler kunne han begynt en rask galopp, men han valgte heller en rolig galopp med perfekt rytme. Gleder meg virkelig til fremtiden med denne gutten, håper på å gjøre like mye fremskritt fremover.

Lykke

Nå har jeg mannen og hesten i mitt liv, føler som om jeg sprekker av lykke snart. 🙂 after

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ikke alle dager er en solskinnsdag

En annerledes hverdag – positivt eller negativt?