in

Ikke alle dager er en solskinnsdag

Når det da for en gangs skyld ikke er en solskinnsdag er det ganske så greit at det ikke er en solskinnsdag bokstavelig talt også. Alle har vel en dårlig dag i blant, noen dårligere enn andre. Når man har en dårlig dag er det viktig å tenke på at det kunne faktisk vært mye verre. Jeg vet om en drøss av mennesker som har det dårligere enn meg til vanlig enn hvordan jeg har det nå. For meg handler det kun om ting jeg faktisk kan styre selv. Så i stedet for å klage over at jeg har en dårlig dag så skal jeg faktisk gjøre noe med det.

Jeg skal vende det andre kinnet til og smile bredt. Smil til verden og verden smiler til deg sies det. 🙂 Så da skal jeg gjøre det, men ikke i dag. Det får bli fra i morgen av da det er litt for blæh i dag.

Nero

Uansett av humør har jeg mye å glede meg over. Jeg har vært så heldig å få ha Nero i mitt liv i nesten 10 år. Det går ikke en dag uten at jeg savner han. Det er vanskelig å beskrive han, han var medlem av familien og ikke kun en hund. Hadde jeg kunne fått et ønske oppfylt så hadde jeg valgt å møte han igjen en siste gang. Mange spør om vi ikke skal ha ny hund, men for oss er det ikke snakk om en hund. Nero var vår “sønn” og ingen kan ta hans plass og da blir det så feil å skaffe oss ny hund.

Nero, solskinnsdag

Krysser fingrene for at solen skinner i morgen og alt blir mye bedre. Det handler kun om bagateller og alle har lov til å ha en dårlig dag en gang i blant.

Ønsker deg en riktig god kveld.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hvor blir våren og solen av?

Fremskritt som virkelig styrker selvtilitten