in , , ,

Spennende tid fremover – hestedilla

Kvikk rideskolestevne desember 2013

Valget, VeslaSom noen av dere sikkert har fått med dere så har jeg fått en “sperre” i sprangen. Noe som er veldig synd i og med at Kvikk elsker sprang. Han elsker forsåvidt alt bare han får jobbe og får litt variasjon. Uansett da, jeg har nå meldt meg på rideskolestevne i sprang med Kvikk. Vi skal da hoppe 40 cm. Det er ikke høyt, men det spiller ingen rolle for meg hvor høyt det er. Mitt mål er å komme meg igjennom banen med null feil og uten klump i magen. 🙂 Har spurt dressurinstruktøren min om vi kan ha litt sprang frem til stevne. Jeg har stor tro på at dette skal gå susende lett 🙂 Blir i det minste en spennende tid fremover.

Tidligere har jeg alltid meldt meg på rideskolestevner så fremst det har passet, den siste tiden har jeg ikke det. Stevner som er så morsomt. Jeg trenger masse stevnetrening frem til jeg skal ut og starte offisielle stevner. Heretter blir det bare å “gønne” på.

I slutten av mai, etter eksamen på BI er det også rideskolestevne i dressur. Meldte meg på i LC:1, gleder meg som et lite barn. Det er god trening og alltid moro å dresse seg opp i finstasen. 🙂 Målet er å slå % jeg fikk på programtreningen som Kvikk og jeg var på før han ble min.

Det er jo dressur jeg liker best, men hvem vet hva fremtiden vil bringe. Kanskje jeg snur om å plutselig er det sprangen som jeg trives best med. 🙂 En spennende tid fremover..

Denne uken er det sprangtrening, turtrening og dressurtrening. Nå tenker du sikkert: turtrening? Jo du skjønner det at jeg er ikke så glad i å ri på tur i og med at jeg ikke vet noen fine turstier. Det er å ri på tur i boligfeltet er ikke moro, mange mennesker som ikke tar hensyn til hester. Det er egentlig ikke så vanskelig å forstå at en hest kan skvette av biler og annet som kommer brått på. Nå til fredagen skal snilleste Sunniva vise meg en fin tursti i skogen. Gleder meg masse. 🙂

Dette bildet er av Kvikk og meg 07.12.13. Rideskolen arrangerte Rideskolemesterskap, RLC1, jeg meldte meg på stevne samt treningstime i dressur før stevne. Gru gledet meg til å ri RLC1, valgte Vesla som hest. I starten av treningstimen blir Vesla skremt og jeg faller av, passe forslått prøver jeg å gjennomføre timen, men måtte kaste inn håndkle. Det endte opp med at jeg red Kvikk i stedet på stevnet. Vi endte på siste plass med sluttkarakter 5,5.

Kvikk rideskolestevne desember 2013, spennende tid

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En annerledes hverdag – positivt eller negativt?

Adam Lambert Sentrum Scene 24.04.16