in

Helgen før påske

Helgen er på hell, snart ny uke og tilbake på jobb. Helgen er over like fort som den kom. Selv om helgen nå er over så er det kun 3 dager på jobb før det er påskeferie. Blir ikke feil med en langhelg nå.

Denne helgen har vi kost oss masse. Jeg var i stallen fredag og lørdag. Hadde to fine dressurøkter på fineste Kvikk. Han blir bare finere og finere å ri, jeg merker at jeg tør å “slippe” meg mer nå. Bare jeg kunne slappet av like mye i sprangen, forstår egentlig ikke hvorfor jeg har fått en “sperre” der. Det er koselig å være i stallen. Møkke, ordne fôr, kose og ri fineste Kvikk. Han er en skikkelig kosegris. Jeg hang opp et forheng foran boksen hans som han med en gang måtte undersøke om kunne “fjernes”. Han bet i den og dro den oppover, satt fast gitt. Så la han hele hode over og la vekten på den for å se om den ga etter nedover, gjorde ikke det da heller. Så da ga han opp og sto heller og tittet til alle kanter, det så nesten ut som om han koste seg. Helgen

I dag var det mannen min sin dag og tid for hans hobby. Vi dro til en kompis så han fikk kjørt drone og skravlet om noe annet en hest. 😉 Synd det blåste så mye, men det var fint ute likevel. Om du vil se video av dronekjøringen finner du denne litt lenger ned. 🙂 Guttetid

Har lenge tenkt på å bake litt og i dag fikk jeg summet meg til å gjøre det. Bakte 3 slag faktisk. Kanelsnurrer, skolebrød og Oboy sjokoladekake. Tid for kake

Som dere skjønner ble det ikke så mye tid til studier i dag, men det ble da litt. Har også vært en tur i stallen i dag og fått opp ny vannbøtte til Kvikk, så nå ha han 2 og mest sannsynlig går han ikke tom for vann. Nå er det fotballkamp på tv. Foreløpig ligger LSK under med 1 mål, men det kan endre seg fort. Forza fugla.

Dronekjøring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fotballsesongen er i gang

Bytur med konsert og hotell