in , ,

Hvor blir våren og solen av?

Nå må jeg virkelig si at jeg savner vår og sol. Våren har vel kommet, men må det være så grått og trist hele tiden da? Håper virkelig solen kommer og får tørket opp i skog og mark snart. Skal bli godt å kunne være ute uten å fryse og kjenne solen mot huden.

Denne helger har vært ganske hektisk. Ute med jobben på fredag, bursdagsfeiring for 3 på lørdag så stallen i dag. Vi var på Egon fredag, spiste og koste oss. Jeg har funnet ut at jeg har det like gøy uten alkohol, har da bestemt meg for å ikke røre alkohol på ihvertfall 6 mnd. Penger og helse spart det. 🙂

VårenLørdag feiret vi naboens 10, 30 + og 40 årsdag. 3 fluer i en smekk. Mor, far og datter. 🙂 Virkelig en hyggelig kveld. Jeg fikk lov å hjelpe til å lage maten, jeg synes alltid det er artig å lage mat. Jeg lagde eggerøre og spekemat fat, eggerøre og røkelaks fat, skalldyr-kabaret og ostekake. Det ble servert nok mat i selskapet til å kunne mette 40 gjester om ikke flere. Alltid kjekt med mye mat. 🙂 Tror jammen vi var i selskapet bortimot 6 timer, tiden flyr i godt selskap.

Par måneder til nå så blir det ny stor feiring, mannen min blir snart 40 og hans foreldre blir 70 år. 180 års feiring blir stas. Gleder oss masse til dette også, krysser fingrene for bedre vær.

Dagens tur i stallen var som vanlig. Først stallarbeid så kos og trimme hest. Kvikk er blir bare mer og mer nydelig. Jo mer jeg blir kjent med han jo bedre synes jeg kjemien blir. I dag kledde jeg han opp i blått, hadde også med meg min nye pisk som selvfølgelig også var blå. Jeg har også et sett med bandasjer som er i blå, men de får jeg ta på neste gang.

Rideøkten gikk bra, prøver å få mer fremdrift i traven og samle hesten mer. Trener på å få han til å gå på tøylen og stille seg. Det går fremover i det minste. Torsdag er det forhåpentligvis dressurtrening for Marit igjen, de 3 siste torsdager har det ikke vært noe.

I morgen kommer det en salmaker og tar mål av Kvikk slik at jeg vet hva slags str på sal jeg skal lete etter. 🙂

Fineste Kvikk i blått sett med bling

Kvikk

Ønsker dere fortsatt god kveld. Håper våren kommer snart. Krysser fingrene for at våren blir solfylt og kun bittelitt regn.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dressurtime og grilling langfredag

Ikke alle dager er en solskinnsdag