in

Dressurtime og grilling langfredag

I dag har jeg ridd på dressurtime for instruktør Unni Westerheim. Det er alltid like spennende å ri for ny instruktør. Ingen instruktører er like og ingen av de instruerer på samme måte. Det er derfor bra å ri for flere forskjellige. Det ble mye “bøying” og å “gå på tøylen”. Fin og lærerik time.

Ridetime 25.03.16 for Unni Westerheim, dressurtime

Kvikk gir alt hver eneste gang jeg rir han, han blir bare bedre og bedre å ri for hver gang. Mannen min var med i dag. Han tok noen bilder og filmet. Bildene ser du over.

Kvikk og jeg har masse å trene på frem til hun kommer neste gang. 🙂 Vi blir bedre og bedre for hver dag vi har sammen. Snart skal vi ri litt sprang sammen også, det blir spennende. Han elsker sprang. Har også tenkt å begynne å tømmekjøre han og litt kjøring til sommeren, med god hjelp av de som driver med dette.

Etter en fin dressurtime, stallarbeide og masse kos ble det grilling i regnværet. Selv om det var litt dårlig vær var det ganske mange som tok turen til stallen i dag og grillet. Masse hestemennesker med foreldre og/eller bedre halvdeler. Det ble ganske så stemningsfullt ved grillen. Dette må så absolutt gjentas, bare krysser fingrene for at solen tittet frem også. Jeg er glad jeg har en mann som ønsker å bli med på slike ting. Må si at jeg er ganske så heldig som har han i mitt liv, håper han føler det samme. Kjærlighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bytur med konsert og hotell

Hvor blir våren og solen av?