in ,

Skjærtorsdag – tid for Crock Pot

Påske, påskefri og skjærtorsdag. Overskyet og det snør. I dag var det middag ala Crock Pot som stod på middagsplanen. For deg som ikke vet hva Crock Pot er for noe er dette et kjøkkenmaskin som jeg virkelig kan anbefale. Dette er en kjøkkenmaskinen som er en såkalt slow cocker. Kjøttet blir utrolig mørt.
Vi har tilberedt kylling, kjøtt av svin, lam og storfe tidligere. Vi har derimot ikke laget en skikkelig gryte fra bunnen av i denne. Det er så mange oppskrifter der ute. Vi har tidligere laget Får i Kål. Kjøttet ble godt, men kålen ble ikke helt etter min smak. 

Crock Pot

Dette er oppskriften jeg brukte:
800 g høyrygg
Mel, salt og pepper
1 løk
1 selleri stilk
1 gulrot
3 hvitløksfedd
1 1/2 boks knuste tomater
2 kopper rødvin
1/2 teskje salt

Trykk på filmen for hvordan den lages: 

https://www.youtube.com/watch?v=v15J2ZngruI

Crock PotGryten ble servert med potetstappe og Argentinsk rødvin. Selv om jeg lagde maten må jeg si det ble veldig godt. Det er gøy å lage mat og prøve nye ting. Neste gang tror jeg jeg skal prøve en gryte uten rødvin. 

Fortsatt god påske til deg. Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen min. Håper du har likt siden min på facebook, fordi da blir jeg veldig glad. 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Påskeferie uten hest

Innedag på selveste langfredagen