in ,

Påskeferie uten hest

Da var det påske og påskeferie. Før vi kunne reise på påskeferie tok vi en tur innom stallen. Ville innom stallen for en siste kos med Kvikk før turen gikk videre til påskefjellet. 

Kvikk

Den siste tiden har jeg ikke fått ridd Kvikk så mye som jeg hadde ønsket. Ryggen og forkjølelsen satte en stopper for det. Han har blitt tatt godt vare på likevel og fått den treningen han skulle ha. Jeg er ganske heldig som har dyktige og snille hestevenner.
Vi har nå kommet så langt i opptreningen at vi får lov å galoppere igjen. Jeg var helt i skyene etter første gang. Merket på min kjære fjording at han var veldig fornøyd han også. Det var helt fantastisk å galoppere med Kvikk igjen, de 5 minuttene vi hadde til rådighet gikk fort. Synes ridetiden går fort i seg selv. 5 minutter oppvarming i skritt, 15 trav, 5 minutter galopp så 10 minutter ned-skritting. Tiden går fort hele tiden så før jeg rekker å tenke meg om så er opptreningen ferdig og vi kan sette i gang som vanlig.

Kos 

Litt tilbake til der jeg startet innlegget. Mannen min og jeg har nå påskeferie, men før vi kunne reise på påskeferie måtte jeg som sagt en tur innom stallen for å kose litt med Kvikk og gi han litt frukt & grønt. Han hadde prøvd å få av seg dekkenet så jeg så det tok jeg av. Vil han ikke ha det på så mener han sikkert det ble for varmt med det på. 🙂 Han er nå en fjording med egne meninger som fjordinger flest. 🙂 Så litt kos, en pære og en gulrot. Når jeg skulle gå prøvde han å få mer og fulgte etter meg, han stoppet rimelig fort når jeg lukket strømgjerdet. Respekt for strømtråden selv om det ikke er så mye strøm i den. Godt er det. 

Kvikk og påskeferie

Veldig hyggelig å hilse på han før vi reiste. Innimellom blir jeg litt skremt over hvor glad jeg er i han. Han får den beste stellen av tante Tina og tante Sandra mens jeg er borte så jeg vet han er i veldig gode hender. Kos å hilse på den beste nabojenta som var på påskerideleir i dag også. 🙂 

Påskeferie

Så gikk turen videre til påskefjellet. Deilig med litt forandring selv om jeg kommer til å savne hesten min. Det er litt langt å kjøre, men det er absolutt verdt det. Fjellluft, fjellvann – kan ikke klage. Når vi kom frem fikk vi servert middag så nå sitter vi her gode og mette. Litt avslapping før det nok blir en tidlig kveld. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Har du husket å like blondinebloggen på Facebook?

One Comment

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tokio Hotel

Skjærtorsdag – tid for Crock Pot