in

Vinteren – Hvor er du?

Vinteren

Nå er vi i November og vinteren har ikke kommet. Det er mørkt når jeg reiser på jobb. Dagene er som oftest gråe og triste. Jeg savner den hvite snøen som lyser opp og lager det vinterromantisk. Savner ikke helt glatte veier og gangveier, men det følger jo med vinteren det.

Vinteren hvor er duI går rundt 07:50 når jeg var nesten ved jobben var himmelen utrolig vakker. Det eneste som kunne gjort det vakrere var om vinteren  var kommet og snøen var kommet. Det kunne i det minste vært frost og rim på bakken. Det var noen sporadiske flekker med rim i dag, men det er ikke nok. 🙂

Julefølelsen har faktisk alt nå slått til for fullt, så jeg venter med tålmodighet på å pynte til advent og jul. Juletreet derimot skal få vente til siste lørdagen før julaften, men alt annet settes frem første advent.

Gleder meg så mye til jul. Julegavene er nesten i boks, mangler kun et par. Masse god mat og hygge med familie og venner. Gleder meg også til å bake til jul. Det blir ikke syv slag, men noen slag skal det da bli. Krumkaker må både mannen min og jeg ha. Han har også fremme et ønske om hjemmelagde havreflarn. Jeg som ikke liker havreflarn en gang. Vi får se om han har vært snill nok da. 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Søndagskos med kaffe og laptop

Hesten jeg falt av

Rideskole – Fortuna Rideklubb