in ,

Privattime med Vesla og Krumme på fôr

Privattime

Privattime (2)Da jeg denne uken mister en ridetime og en “fôrdag” grunnet begravelse bestilte jeg en privattime med ridelæreren onsdag. Jeg har kjøpt ny sjabrak som er blå med rød kant. Fikk prøvd denne på timen. Vesla var kledd opp i rødt og blått, viktig å matche meg. 🙂 Hun ble så fin så. Jeg gikk inn i hallen og skulle stramme gjordten, denne var ny og for stor. Måtte da inn i stallen igjen for å bytte denne. Vesla hadde ikke spesielt lyst til det, hadde hun kunnet snakke så er jeg sikker på at hun hadde sagt – skal vi ikke ri alikevel? Fikk nå byttet gjordten Privattime (1)og startet oppvarmingen. På timen ble det først litt bøying og trav med lange steg. Vesla løper ikke rett frem eller stiller seg innover, hun pleier å løpe skjevt. Når man får henne til å gå “ordentlig” og ikke sidelengs så er det en mestringsfølse. Vi gikk over til sjenkelvikning, moro når man “starter” å få det til. 🙂 Litt galopptrening for så å avslutte med trav uten stigbøyler. Å trave uten stigbøyler er skikkelig trening, jeg er fortsatt støl i magemusklene.Privattime (3)

Fôrhest

Denne lørdagen ble det da Krumme på fôr i og med at Vesla er på Ferdcup denne helgen. Fredag var hun jo her, men da var jeg i begravelse og ikke hjemme igjen før seine kvelden. Dette blir da andre gangen jeg rir Krumme. Han er en liten hest, blanding av araber og Connemare om jeg ikke tar helt feil. Han er kjempe fin og ri, litt store steg. Større steg enn hva Kahala hadde. Krumme er veldig var for hjelperne så her er trikset å sitt i ro med bena. Kom jeg nær bittelitt så var det full fart frem. 🙂 Stemmetrent er han også. Traven er litt uvant i og med at han har så store steg, men galoppen er bare super.

Det er så mange fine hester i stallen at det er vanskelig å vite om man skal fortsette med en hest annenhver helg eller om jeg skulle byttet slik at jeg har 2 hester. Da tenker jeg om det er mulig å ha en av de andre på fredager og Vesla på lørdager. Dette må diskuteres nøye med ridelæreren min tror jeg. 🙂

Rideskole etter jobb

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Mounted games – stafettleker på hest

Egentid og fri på en onsdag