in

Ukene går fort – avsluttet denne med sushidate

Må si at ukene går fort. Føles som om livet bare flyr forbi. Nå er enda en uke over. Ukene er hektiske med jobb, hest og attpåtil skal vi prioritere et liv sammen. Viktig å ta vare på oss i alt det hektiske også. Når jeg holder på med Kvikk så holder han på med studier. Nå klager jeg ikke altså, men jeg synes det er litt skremmende at ukene og tiden flyr så fort. 

Denne uken har vi atter en gang startet på et nytt å bedre liv. 🙂 Spise sunt og bevege oss mer. Sommeren nærmer seg med stormskritt, men det er ikke av den grunnen denne gangen. Kun for egendel, for egen helse. Jeg ønsker et langt og godt liv med mannen min. Da må man sørge for det også. 

Ukene som var

Det har jo vært påske. Som du kanskje fikk med deg i forrige innlegg så koste vi oss veldig på hytta selv om det var dårlig vær. Solen kom for fullt dagen vi reiste hjem igjen. Reisen hjem gikk fort. Med hestefri hele påsken så ble det et par fine dager hjemme også før hverdagen begynte igjen. Startet jo med en kort uke. Uken gikk like fort som den kom. 

Helgen 

Ukene som flyr, KvikkFredagen dro jeg rett i stallen etter jobb. Nabojenta, kjempe søt jente på 11 år,  kom for å hjelpe meg. Alltid hyggelig med selskap. Kvikk er så kosete nå, han er super fin å ri. Fantastiske flotte Fjordingen min. 

Kvikk er et av mine beste valg her i livet. Angrer ikke et sekund. Har lært så mye av han, lærer fortsatt av han. Sammen skal vi sette oss nye mål og utvikle oss masse. 

Å starte Klubbstevne og Distriktsstevne er noe av det første vi skal gjøre. Fortuna Rideklubb arrangerer D-stevne i sprang 1. mai, men det er nok litt for tidlig. Enda en stund til jeg får lov å hoppe med han. Hadde jeg fått lov skulle vi deltatt i 40 cm 🙂 

Gleder meg masse til de to siste ukene med opptrening da er det sprang som står på agendaen. Da kun lave hindere (heldigvis). 🙂 

Sushidate 

Lørdag tok vi sol på Shunshopen på Skårer. Jeg ble faktisk litt brun. Vi tok så turen til Kakudai Sushi for en liten lørdagsdate. Fantastisk god mat og hyggelige lokaler. Dette er første gangen vi har spist der, vi har alltid bestilt takeaway. God service var det også. 

Vi spiste fritert wonton med scampi og kylling til forrett. Til hovedrett ble det en sushi med laks, scampi, tunfisk, kveite, hamachi og kamskjell. Samt tempura futo maki. Sushi må være noe av det beste jeg vet. 

Sushi date

Resten av lørdagen gikk med til tv titting.  Vi hadde store planer om søndagen. Skulle stå opp tidlig og få masse ut av dagen. Jeg våknet 11: 30 stup trøtt, men stod nå opp og spiste frokost. Sovnet igjen 14:20 og våknet igjen 17:45 like trøtt. Trengte tydeligvis litt søvn da. Litt kjedelig med tanke på at det var mye jeg hadde tenkt å gjøre. 

I morgen er det en ny uke med nye muligheter. Nye uker som flyr like fort. Ønsker deg en riktig god uke. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Innedag på selveste langfredagen

En spennende helg i vente