in

Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk

Beauty Lifestyle

Hipp hurra for Beauty Lifestyle som feirer sitt 5 års jubileum.

Jeg tok turen innom Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk i går lørdag 31.10.15.

“Champagnen” stod på bordet og butikken bugnet av moteriktige klær, hudpleieprodukter, makeup og masse mer.
Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk

Der står jeg da, å titter på alt det fine som er i butikken og hvem er det som plutselig dukker opp? Jo Bjørn-Ali kom med kaker til Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk. Jeg har ikke sett maken til kaker før og gud så gode de var. Helt fantastisk. Må si det beste er kun godt nok når en slik butikk som dette skal feire jubileum.
Bjørn-Ali
IMG_7300Beauty Lifestyle ble åpnet av Liss for 5 år siden på Flateby Senter. Siden den gang har vi hatt en skjønnhetssalong og en moteriktig klesbutikk her på Flateby. Det er så viktig å ta vare på det vi har i nærmiljøet så det ikke blir borte. Her på Flateby er vi ganske heldig som har så mange fine butikker på det “lille” senteret vårt.

På Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk får du moteriktige fine klær, masse forskjellige skjønnhetsbehandlinger, makeup og andre produkter, massasje og andre type behandlinger. Under ser du et av produktene du får hos Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk – It Works body wraps. Dette er et meget spennende produkt.

It Works Body wraps

It Works body wraps strammer opp huden, forbedrer hudstrukturen, reduserer cellulitter, reduserer synligheten av arr og tilfører masse fuktighet. Wrapen inneholder kun naturlige urter og planter.  Wrapen kan brukes på blant annet mage, armer, lår, rygg og ansikt. Nå har du mulighet til å prøve den fantastiske wrapen til kun 150 kroner, dette tilbudet gjelder i perioden 31.10.2015 – 6.11.2015.

Ta kontakt med Beauty Lifestyle butikk og velvære klinikk eller med Marthe, damen du ser på bildet her, på telefon 98685462 for å bestille time. Det skal jeg for dette må bare prøves. 🙂

It Works body wraps

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

HALLOWEEN-KONKURRANSE

Halloween 2015 er over, feiret du?