in

New York, Miami og jetset liv

Vi har snakket om å reise til USA i snart 12 år, så i år sa jeg: I ÅR SKAL VI DRA SAMME HVA!

Så vi bestilte tur gjennom USA spesialisten. NY 3 netter så Miami 7 netter. Vi tok direkte fly til NY, noe som tok rundt 8 1/2 timer. Gruet oss veldig til den flyturen ettersom den var så lang, men det gikk overaskende bra. Vi fløy med Continental og hadde hver vår lille tv, her kunne vi velge å se så mange filmer vi ville. Nye filmer som var på kino i USA faktisk og uten at det kostet oss noe i det hele tatt.

Når vi ankom NY fant vi en taxi og dro til hotellet. Hotellet var vel ikke det flotteste jeg hadde sett, men det var bra nok. Var vel et 4 stjernes tenker jeg, men man forventer seg noe annet av USA en her i Norge. På alle filmer ser man at man får sjokolade på puten om kvelden, dette stemte faktisk ikke.

Maten i NY var fabelaktig, den beste frokosten fant vi på Broklyn Diner, skjønner godt at de fleste stjernene reiser hit for frokosten. Den beste middagen fant vi i SOHO, Litle Italy, spagetti og kjøttboller. Gud å  jeg savner maten.

Vi fikk med oss den største Apple butikken jeg noen gang har sett, skulle jo selvfølgelig ha Ipad, må jo det når man er gift med den største data-nerden av de alle, hi hi. I denne Apple butikken hadde de faktisk ikke Ipad igjen, så vi var innom flere ganger om dagen til vi til slutt dro til Apple i SOHO og vi ventet 1 time så hadde min kjære den etterlengtete Ipaden i hånden 🙂

Vi fikk også med oss Ground Zero, noe som var det tristeste på hele turen, her så vi brannstasjonen som ligger 1 sekund unna. Her hadde de laget en form for minnemerke i bronsje på veggen. Her sto alle navnene til de Brannfolkene som mistet livet sitt 11 september 2001. RIP til alle dere som mistet livet denne tragiske dagen.

Noe jeg hadde veldig lyst til å gjøre når vi var i USA var å dresse oss opp og se hvordan New York, Miami og jetset livet var. Noe vi gjorde når vi var i NY.

New York, Miami og jetset liv

Vi var i Empire State Building, vi så Frihets Gudinnen. Og vi var på Times Square. Vi ble helt konge på å ta Subwayèn, noe som ikke er så ille som alle tror.

Så kom dagen vi skulle reise til Miami, 3 1/2 time med fly. Taxi til hotellet. Grand Beach Hotel, noe av det flotteste rommet jeg har sett. Dette var riktignok en suite, men jeg har aldri opplevd en suite med to bad. Jeg kan trygt si at vi levde som kongelige her. Noe jeg stusset over var at det var forferdelig streng når det gjaldt røyking, det var forbudt uansett hvor du gikk, vi hadde balkong, men her var det også forbudt å røyke. En trøst var at vi fikk faktisk lov til å røyke i restauranten hvis vi satt ute, men dette var i Miami, i NY fikk man kun lov hvis man gikk på gaten.

I Miami dro vi på baseball kamp, Go Florida Marlins. Synd de tapte denne dagen, men dette var en opplevelse man skal leve langt etter. Har aldri sett et mer gjennomført arangement. På Sun Life Stadium kunne man velge mellom ca 10 steder å kjøpe mat.

Vi tok taxi til Coconut Walk, Taxi-sjåføren var skikkelig hyggelig, vi avtalte å ringe han når vi var klare til å reise tilbake til hotellet. På CocoWalk spiste vi en kjempe god middag på Hooters. Jeg tok bildet av gubben og ei av servitrisene, han ble veldig fornøyd med ei slik dame i armkroken.

Vi avtalte med denne taxi-sjaføren at vi skulle ringe da vi skulle tilbake til Sun Life Stadium noen dager etterpå, han skulle da kjøre oss på fritiden, kjekt med privat sjafør. Sun Life Stadium er for øvrig også Miami Dolphins sin stadium. Vi skulle egentlig på Miami Dolphins trening, men når vi ankom stadiumen sto det et stort lys-skilt hvor det ble opplyst om at treningen var avlyst. Dette var kjedelig, men vi dro da til Bay Side. Spiste da middag på Hard Rock cafe, denne maten var himmelsk god, vi bestilte en forrett som var ment på til 2 personer, og hver vår hovedrett. Det er det dummeste man gjør, var jo mett før hovedretten kom.

Når vi var ferdige på Bay Side kom sjaføren og hentet oss og tok oss med på en tur rundt i South Beach. Han viste oss alt som var verdt å se. Vi kjørte forbi Miami Ink hvor jeg så Yoji utenfor butikken. Vi gikk da ut av bilen og fikk tatt bilder av oss sammen med han. Det var nesten det største øyeblikket i mitt liv. Tenk å være så heldig, vi var jo der sent på kvelden, men det var fortsatt åpent og de fleste var jo der. Det eneste som manglet var å få en av de til å tattoere meg, men det får bli neste gang vi drar til Miami. Prisene på tattoering i Miami er mer en dobbelt så dyrt som i Norge så da får man spare.

Meg og Yoji utenfor Miami Ink

Det regnet en del i Miami, så 2 kvelder bestilte vi pizza fra Pizza Hut og spiste i sengen mens vi så på en av de 42 tommerne på rommet vårt, så på Letterman.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

30 seconds to Mars – Hurricane

Tatovering Ny