in

Oktober er snart over!

Nå er det ikke mange dagene til oktober er over. Oktober er den rosa måneden hvor man viser sin støtte til brystkreftsaken. Jeg kan ikke forklare hvor viktig det er å støtte saker som dette. All medisinsk forskning er så utrolig viktig.

Oktober er også måneden jeg har bursdag i, stjernemerket mitt er da vekten.
oktober, vektenVekten er født: 24.09-23.10
Personer som er født i vektens tegn er sammensatte. De kan ha store humørsvigninger. De snakker mye, men er gode til å lytte. De er meget flittige og arbeidsomme i perioder, og er late i andre perioder. Vektene er milde og rettferdige personer, men de misliker utålmodige personer. Det mest negative med dem er at de har lett for å overdrive sitt inntak av for eksempel alkohol, og noen kan oppfattes som kranglevorne.
Kvinnelig vekt: Den kvinnelige vekten er glad i å diskutere. Grunnen til dette er at hun vil komme frem til et objektivt standpunkt. Hun er sjarmerende og rettferdig. Hun misliker å gjøre ting alene. I kjærlighetslivet er hun snill, lojal og samarbeidsvillig. Hun er også kjærlig og nesten tilber sin partner. Hun bruker ofte mye penger på ting hun synes er vakre. Hun er en mor som er snill, men streng når det er nødvendig.
Mannlig vekt: Den mannlige vekten har vansker med å bestemme seg. Han liker ikke å såre noen, selv om han lett kan gjøre det i ren ubetenksomhet. Han prøver alltid å være rettferdig. I tillegg er han opptatt av bagateller og misliker rot. I kjærlighetslivet kan han være frustrerende men også meget romantisk. Han er en meget god forfører men har vansker med å binde seg til noen. I tillegg har han vansker med å forstå sin partner. Når det gjelder penger har han lett for å bruke mye penger på noe han synes er morsomt. Han er en rettferdig og mild far.

Vet ikke om jeg kan si at jeg kjenner meg igjen i denne beskrivelsen, mye som absolutt ikke passer her, men jeg liker å diskutere og snakke. Jeg hater for eksempel å bruke penger, samme hvor vakre ting det er. 🙂 Jeg var ikke klar over at vekten var kjent for å drikke for mye. 🙂 Vel det er opp til hver enkelt om man skal tro på horoskop eller ikke. 

Jeg måtte sjekke hvorvidt stjernene mener mannen min er min match. 🙂

Vekten + Tyren:
Selv om begge tegn har samme herskende planet, Venus, betyr ikke det at dette blir et problemfritt forhold. Kjærlighetsplanten bruker sin energi på to helt forskjellige måter.
Det sindige og pragmatiske jordtegnet Tyren liker å eie. Den må begripe at den ikke kan besitte det bevegelige lufttegnet Vekten. Vekten må forstå at gjennom Tyren kan den få realisert sine mange ideer.
Da er det muligheter.
Konklusjon: Språkvanskeligheter.

31. oktober så er det halloween. Denne gangen skal vi ha halloweenfest, kostymer og dekorasjon er kjøpt inn. Dette kommer til å bli bra. Følg med for bilder av kostymer og dekorasjon dagen/e etter halloween.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Langweekend på hytta, deilig

HALLOWEEN-KONKURRANSE