in

Kinesisk restaurant på Flateby

Vi måtte prøve den nye restauranten i nærmiljøet, Yu Yue Restaurant. Jeg er veldig glad i kinesisk mat, blir liksom aldri lei den type mat. Vi har vært i dette lokalet mange ganger da det har vært restaurant her tidligere også, vi var ganske spente på hvordan det nå så ut der.
Kinesisk

Yu Yue Restaurant, kinesisk mat

Ute var det ikke gjort så mye, det hadde kommet opp nytt skilt og de hadde montert et askebeger på veggen. Inne hadde det blitt lyst og fint, minimalistisk og delikat. Når vi kom inn i lokalet ble vi møtt av serviceinnstilte mennesker og et ganske så kjent fjes, 🙂 vår servitør for kvelden, Tor Andre. Bilde kommer litt lenger ned. 🙂

Vi valgte å sitte ved vinduet så vi kunne titte litt på livet samtidig. Bestilte drikke og begynte å se igjennom menyen, her var det mye som så godt ut. De hadde vanlige retter i tillegg til den kinesiske, vi kom for å prøve den kinesiske maten så vi så ikke så nøye på den delen av menyen.kina mat Det var så mye godt å velge mellom at det var rent vanskelig å velge, men til forrett var vi enige, det måtte bli vårruller. Vi klarte ikke å bestemme oss når det kom til hovedrett så vi bestilte 2 og delte de. Sprøstekt and med “lomper” og grønnsaker, og innbakt svin i sur søt saus. Vi fikk da hovedrettene på bordet og hver vår tallerken. Maten smakte kjempe godt, servicen var kjempe god. Vi ba om spisepinner, noe som ganske så fort og det var ordentlige kvalitetspinner ikke spisepinner av dårlig treverk her nei. Når jeg sier ganske fort så må jeg nesten fortelle at alle andre steder jeg har bedt om pinner har jeg måttet be to ganger før jeg får de, så kudos til denne restauranten.

Vi er så glad i kinesisk mat, vi er også ganske bortskjemte med GOD kinesisk mat så vi var ganske spente på hvordan maten var her. Det er helt sikkert at vi kommer til å spise her flere ganger.

Dersom man skal ha et bra nærmiljø må man støtte opp og bruke forretninger, bedrifter osv. Blir de ikke brukt blir de mest sannsynlig borte. Så bor du i nærheten eller bare har lyst til å prøve noe nytt ta turen til Yu Yue Restaurant for kinesisk mat og god service.

Tor Andre, både serviceinnstilt og velkledd kelner. 🙂

Tor Andre

 

Husk å like siden min på facebook, da blir jeg glad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Østlandsmesterskap i poker, Holmenkollen

Flateby VEL, høstfest og Styrepils