in ,

Flateby VEL, høstfest og Styrepils

Flateby VEL

Flateby VELFlateby Vel er en interesseorganisasjon som er til for innbyggerne på Flateby. De vil i hovedsak sørge for at alle beboere trives og føler seg trygge i eget nærmiljø. De tar gjerne i mot gode forslag til hva De kan engasjere Dem i samt hjelp til praktisk gjennomføring av tiltak som er viktig for et godt miljø. De har blant annet vært veldig aktive i kampen mot brunsnegler, de har satt opp søppelbøtter og oppslagstavler rundt om på Flateby. De gjør virkelig det de kan for at Flateby skal være et rent og trivelig sted å bo. For at Flateby VEL skal kunne fortsette sitt arbeid trenger de hjelp fra innbyggerne. Har du betalt den frivillige medlemskontingentet i år? Om du ikke har det gjør gjerne det, og har du allerede gjort det så er du nok mer en velkommen til å gi en liten støtte utenom også. 🙂 (trykk på bildet for å få den større)

Nå var tiden kommet til Flateby VEL sin høstfest, dette har begynt å bli en tradisjon. Denne gangen var det Styrepils som var booket for den musikalske underholdningen, smart i og med at det alltid er stinn brakke når de spiller spesielt her på Flateby.

Styrepils

Styrepils spiller partyrock, hele natta lang. Coverlåter som alle burde kjenne. Allsang, støttepromille og STYREPILS! Gruppen startet med 2 medlemmer; kompisene Toro og Casa Leven, de har nå utvidet gruppen til 4. Dette er hva Styrepils selv “beskriver” om sine medlemmer:
TORO – Vokal, gitar og trusefukting. LEVEN – Vokal, gitar og skitprat. KADAVERHANSEN – Bass og lavtflyvning. BERTZKI – Trommer og kulturhistorie/ O-fag.

Altså den 10.10.15 fyrte Flateby VEL løs høstfesten på Samfunnshuset med Styrepils om stod for den musikalske delen. Styrepils stilte som vanlig i skinnbukser, må innrømme at det tok av og at det ble en skikkelig fest. Humøret var på topp og dansegulvet aldri tomt. Dette er kvelden alle koste seg, så slik ut ihvertfall. I kjent Styrepils-stil tok det av med røykshow, konfetti, “rock and roll” og gutta ville ikke slutte å spille. Vakten måtte be de stoppe og spille faktisk, skikkelig partybrems han der. 🙂

Blir spennende å se hvem Flateby VEL booker neste år, blir det Styrepils tro?

Jeg vil benytte muligheten til å takke Flateby VEL for jobben de gjør for nærmiljøet og Styrepils for en heidundrende fest.

Styrepils

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kinesisk restaurant på Flateby

Bursdag i år igjen …