in

Bursdag i år igjen …

35Da var vi atter en gang kommet til den dagen min alder bare blir høyere og høyere, min bursdag. Jeg føler meg ikke som en 35 åring, men jeg har jo ikke vært denne alderen før så jeg kan da umulig vite hvordan det skal føles. 🙂

Dagen i dag startet med at jeg våknet klokken 4, jeg skulle opp 30 minutter senere men fikk ikke sove. Satt på kaffen og tok en dusj. Satt meg ned med en kopp kaffe og Ipaden, mannen min stod opp en stund etter meg, han skulle ikke reise like tidlig som meg i dag. Fikk 2 pakker av han før jeg reiste på jobb, strålende fornøyd (som alltid). Bursdag (1)Jeg valgte i dag å reise 1 time tidligere slik at jeg kunne slutte tidligere, skulle tross alt ha med kake på jobben og det er bedre plass på toget og t-banen på den tiden. Kollegene mine ble fornøyd med kaken og alt ble spist opp, ikke skjønner jeg hvordan vi klarte å få i oss den store kaka.

Etter jobb bar turen til stallen og sprangtrening med Knotten. Fine Knotten, morsomt å ri han igjen. Rideskolestevne 40 cm

 

 

 

 

 

Min mann, dagens kokk

Når jeg kom hjem igjen hadde mannen min laget bursdags-middag til meg, ble dårlig bilde da mobilen trodde det var tåke her. 🙂

Bursdag (2)

Tusen takk for alle hilsener på min bursdag. Ønsker deg en riktig god kveld videre og en riktig god helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Flateby VEL, høstfest og Styrepils

Fiskekaker m/mer fra Grete Roede