in

Østlandsmesterskap i poker, Holmenkollen

Norges første lovlige pokerturnering med innkjøp!

Østlandsmesterskapet i poker spilles på Holmenkollen Park Hotel i Oslo  i dag den 10. og i morgen den 11. oktober. Turneringen har 1,500 kr i innkjøp og er Norges første lovlige pokerturnering med innkjøp!

Turneringen fungerer som en kvalifisering til Norgesmesterskapet i poker på Gardermoen den 18. til 24. november. Vinnere vil bli tildelt seter til Norgesmesterskapets Main Event, og topp 8 vil få NM-pakker som inkluderer seter i de andre turneringene. Det vil også kåres en Østlandsmester.

Maksimalt antall spillere i Østlandsmesterskapet er 600.

Poker (2)Blondinebloggeren på pokerturnering

Mannen min og jeg er to av de som har vært med å spille poker i dag. Pokerturneringen skulle startet klokken 12:00 for vår del, turneringen var delt opp i to puljer i dag, en som skulle gå fra 12-18 så en som skulle gå fra 19-01.

Når vi kom dit ble det først NM i kø-ståing, vi stod i kø i ca 2 timer for å registrere oss. Når man har registrert seg på nett og betalt burde det være unødig å måtte stå i kø for å registrere seg på nytt, men vi måtte registrere oss og ta bilde for å få et kort. Når vi fikk kortet så måtte vi på ny stille oss i kø for å få kvittering og bordplassering. Når jeg kom frem til siste køen fikk de problemer å fant meg ikke, jeg fikk kvitteringen og ble så sendt til en ny kø. Som jeg sa NM i kø-ståing. Jeg mener de burde forutsett at det kom til å bli kø i og med at man måtte registrere seg på ny, ta bilde og få laget et kort. De hadde 3 stk som skulle registrere osv 300 personer på 2 timer. Registreringen startet 10 og turneringen skulle startet 12. Det regnestykket er ganske enkelt, 300 pers delt på 2 timer som er 120 minutter. Dette blir da 2,5 personer i minuttet, sier seg selv at det kommer til å bli kø ut av dette.Bevis

Vi kom inn og fikk startet å spille poker litt etter 13:30, turneringen var da startet noe jeg og mange andre syntes var helt høl i hodet.

Alle startet med sjetonger med valør totalt 20 000. Spilte ganske bra lenge og vant bra. Det var utrolig moro, greide oss til første pause. Etter pausen begynte det å gå litt dårligere, anten begynte å gå opp og det samme gjorde “small and big blind”. Kom til Level 8 som av en eller merkelig grunn ble spilt 2 ganger, jeg hadde da så lite sjetonger igjen at det var nesten ikke moro lenger. 🙂 Jeg så mannen min reise seg opp og at han var ute av spillet, jeg hadde da 2600 igjen ( spillet var nå ganske høyt) så jeg gikk “all in” og tapte.

Dette har vært en kjempe fin dag så langt. Spilt og moret oss, og så romantiske vi er så avsluttet vi så å si likt. Gleder meg til neste gang.

Holdt på å glemme å fortelle om hvilke kjendiser vi så. 🙂 Tone Damli Aaberge med mann og barn, samt Per Sandberg gikk forbi oss når vi stod i køen.

Må bare si at utsikten var helt fantastisk der oppe. dagens outfit:

Poker (3)

 

 

Nå er det fotballkamp på tv og et par øl før det bærer av gårde på VEL fest. 🙂

Heia Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tilbake på jobb i dag

Kinesisk restaurant på Flateby