in

Valget som viste seg å være riktig

Hesten jeg falt av

I går hadde jeg privattime på Vesla for ridelæreren min, Mari. Jeg føler at det blir bare mer og mer tydelig at valget mitt når det gjelder Vesla er rett for meg. Den sperra jeg har hatt etter fallet er borte, nå er det bare å slippe seg mer og mer løs og pushe meg selv. Jeg føler at jeg har kommet mye lenger etter de 3 siste ridetimene på Vesla enn jeg har gjort det siste halve året. Rideskolelæreren sa at Vesla var et mye bedre valg for meg, det er hyggelig å høre og jeg er absolutt enig. Hun er litt utfordring noe som gjør at jeg kan videreutvikle meg.

Dagens rideskoletime

Mari hadde satt meg opp på Vesla i dag på rideskolen. Jeg ble veldig fornøyd med valget hennes. Vi skulle ha sprangtrening i dag, Når vi skal ha sprang bruker jeg alltid vest selv om man slipper å bruke vest når man fyller 18 år. Jeg synes det er bedre å bruke vest og være noenlunde “safe” enn å ta en unødig sjanse. Jeg har tross alt kun 1 kropp. 🙂 Red en bane på 6 hinder, så 8 hinder til slutt. For første gang på lenge gledet jeg meg til sprangen, det var moro. Vesla er fin å hoppe med, jeg synes hun har gode bevegelser. Jeg likte ikke å hoppe med Kahala så jeg føler at de andre på kurset er mye lenger enn hva jeg er, men jobbe på så kan det hende jeg tar de igjen. Trene masse på lydighet og selvtillit så blir det bra.

Dette er et bilde av Vesla og meg på sprangstevne på Rideskolen 25.04.14 

40 cm. 2 forsøk, fikk deltatt sløyfe. Var fornøyd i og med at jeg kun hadde hoppet et par ganger tidligere før dette stevnet, Ble jo en erfaring rikere og det var moro.

Valget, Vesla

Valget mitt

Kjærestetid onsdagJeg er veldig glad for at Vesla ble valget mitt og gleder meg masse til å tilbringe mye tid med henne fremover. Min magefølelse er god, klumpen i magen er borte.

Vesla er forøvrig en blanding av Døl og Islandshest, hun er født i 2000.

Lykke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Når mannen er borte …

80-talls party på Lillestrøm Kultursenter