in

Treg start på uken

Selvpleietreg start på uken, Paracet og docDenne uken startet ikke fullt så bra, det har virkelig vært en treg start. Selv med en treg start kunne det vært mye verre. Jeg har jobb, hus, mann og helsen stort sett i behold. Å starte uken med forkjølelse er ikke moro, nå er det selvpleie som gjelder slik at jeg kommer meg fort. Fiskesuppe til lunsj og masse varmt og drikke gjennom hele dagen. Frokosten i dag ble en “rett i koppen kremet kylling-suppe”, ganske god faktisk og hjelper på sår hals.

Nei denne uken har det jaggu meg vært en treg start, krysser fingrene for at det snart tar seg opp. Da mannen min skal en liten tur utenlands har jeg booket en ekstra dag i stallen, bedre å være i stallen enn hjemme alene synes nå jeg. Håper også formen kommer seg da vi skal på 80-talls fest på fredag. Gleder meg til å kle meg ut, kanskje man vinner “beste kostyme”. 🙂

Fôrhest

Før helgen var det slik at jeg hadde Knotten på fôr annenhver fredag, helgen som var nå var ment for å se om jeg fant tilbake til Vesla og om jeg evt ville bytte til henne. Jeg er super fornøyd med treningshelgen jeg hadde på Vesla og mener jeg har brutt noen sperrer. Vesla er bare god og snill, gleder meg til å tilbringe annenhver helg med henne fremover.Fornøyde

 

Her er et bilde av Vesla og meg 01.10.13, dette er før jeg falt av. Vesla 01.10.13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Treningshelg og dugnad

Når mannen er borte …