in

Når mannen er borte …

I dag har jeg hele huset for meg selv, mannen min har reist til det store utlandet. Når mannen er borte må man passe på, taco til middag etterfulgt med kaffebesøk av den besteste naboen som også er en av mine beste venninne. Når hun kommer på besøk pleier det å bli noen liter kaffe og skravlen sitter alltid løst. Vi får se om det blir en liten tur i stallen også, greit å utnytte tiden fullt ut når mannen er borte, men det skal sies at forkjølelsen sitter fortsatt i og jeg gjør alt jeg kan for å bli frisk. Kjedelig å være småsyk på 80-talls festen på fredag. Klær er funnet frem og planen for accessories og sminke til både mannen min og meg selv er i boks, dette blir moro. Følg med på bloggen min både på facebook og på www.blondinebloggen.no for bilder på fredag.

Når mannen er borte passer jeg alltid på å se en av favorittfilmene mine til middagen. Usikker på om det blir “A night at the roxbury” eller “Grease” eller “Dirty dancing” eller “Twilight” eller “Magic Mike”. Jeg så forøvrig “Magic Mike” sist gang han var borte. Hmm dette må tenkes godt igjennom, mulig det blir en av filmene som Jared Leto spiller i.

Jared LetoNår mannen er borte

Det er ikke ofte jeg har huset for meg selv, og selv om jeg vil nyte å ha huset for meg selv vil jeg også savne mannen min. Vi er så vandt med å gjøre alt sammen og er så sjelden hver for oss. I natt tenkte jeg at jeg skulle ligge på tvers i sengen, det å ha hele sengen for seg selv er det beste med å være hjemme alene så det skal nytes fullt ut. 🙂

 

Ønsker deg og dine en riktig god onsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Treg start på uken

Hesten jeg falt av

Valget som viste seg å være riktig