in ,

80-talls party på Lillestrøm Kultursenter

Fredag 11.09.15 hadde vi kjøpt billetter til 80-talls party på Lillestrøm Kultursenter. Det var over 300 personer som sa de skulle på denne festen, men alt i alt var det rundt 100 som kjøpte billetter og faktisk dro på 80-talls party. Synd at så mange takker ja til et arrangement på facebook men som ikke fullfører når det kommer til stykke. Dette resulterte i at den ene personen som var innleid til denne kvelden måtte avbookes. DJ CLABBE varmet opp gjengen før festen fortsatte med et cover-band bestående av Geir Langslet og Christine Meyer. DJ CLABBE holdt seg ikke helt til kun 80-talls musikk, om ikke Spice Girls plutselig ble en 80-talls gruppe da.

80-talls party

Det var valgfritt om man ville komme i 80-talls kostyme. Jeg synes det er gøy å kle seg ut så vi tok den helt ut. Mannen min gikk som 80-talls rocker, sminket, sort negllakk, tettsittende bukse og langt sort hår. Moro å få lov til å sminke han selv om det kun var eyeliner. Han ble en helt annen mann for kvelden. 🙂 Jeg derimot var kledd som en 80-talls groupie med alt for mye rosa på meg. En rocker må jo ha en groupie. Mannen min vant prisen for beste og mest gjennomførte antrekk, må si han var den best kledde der. Da han var rocker ble det også en liten gjesteopptreden sammen med coverbandet selv om jeg ikke tror han gjorde så mye annet en å stå på scenen å danse. Vi hadde en veldig fin kveld, møtte masse nye mennesker gjorde vi også. Gleder meg til neste kostymeparty.

Klare

Venter på bussen

Venter på bussen

Fikk noen rare blikk på bussen, men hvem bryr seg 🙂 Og som du ser måtte det bli en I LOVE MOM tattis.

80-talls busstur

Rockeren i kjent positur

Rocker

Forside

Gjesteopptreden, en rocker holder seg ikke unna scenen.

Gjesteopptreden

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hesten jeg falt av

Valget som viste seg å være riktig

17 år sammen som kjærester