in , ,

Nytt år, årets første ridetime og nyttårsforsetter.

Da var 2015 her, rideskolen startet opp igjen med ny instruktør og nye elever på voksenkurset.

Etter å ha vært 3-4 elever på kurset så å si hele 2014 var det uvant med fullsatt time. Vi var 5 stk, 2 nybegynner, 1 som har egen hest som jeg forstod ikke har vært på kurs tidligere og 2 som var på kurset i fjor. Dette er nå mitt 3. år på voksenkurset på Fortuna Rideklubb. I år kom det ny instruktør, utdannet på Starum, første intrykket var veldig bra.

Jeg ble satt til å ri den nyeste hesten i stallen. Medusa, en hafling på 154 cm mkh. Stor og fin, største jeg har ridd faktisk 🙂 Fin å ri, litt heit i galloppen, følte at jeg ikke hadde helt kontroll over han og i tillegg liker jeg ikke at det går for fort så det ble ikke mye gallopering på meg. Det værste er at det er kun i mitt hodet at jeg ikke har kontrollen, veldig irriterende i grunn. Brydde meg ikke noe om at det gikk fort før jeg falt av i slutten av november 2013, denne sperren er noe jeg skal jobbe intensivt med for å bli kvitt i år.

Nyttårsforsetter når det gjelder hest:

  • Ri 50 cm bane feilfritt.
  • Ri LC1 med høyt scoore.
  • Lære å stole på meg selv slik at jeg kan slippe meg løs selv om det går fort.
  • Ridetime på en “stor” hest.

Bilde av Vesla og meg når jeg syntes fart var en frihetsfølelse og bare moro:

Vesla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Rideknappen V 20.12.14

Endelig: HEST PÅ FÔR