in

17 år sammen som kjærester

17 år sammen som kjærester

På denne dagen for 17 år siden, på en søndag som i dag rundt klokken 20 ble jeg kjæreste med han som skulle vise seg å være mannen i mitt liv. Jeg møtte han gjennom en felles venn første gang når jeg var 15. Vi møttes igjen noen år etter, vi snakket mye på telefonen og jeg ble ganske fort forelsket i han. Han var bare så snill og god. Denne søndagen for 17 år siden kom han å hentet meg og vi var sammen hele denne dagen. Vi dro en tur på Rockwood i Strømmen for å møte venner av han senere på kvelden. Ved 20 tiden var det en kamerat som spurte han om han hadde fått seg dame, han kom bort til meg og fortalte dette. Jeg spurte han hva det var han hadde svart, han hadde svart JA. Da slapp vi den samtalen om vi var sammen eller ikke, han hadde jo sagt at vi var sammen så da var jo det greit.

17 år sammen. Livet har absolutt ikke vært en dans på roser, vi har vært i gjennom det meste, men valgt å holde sammen og finn ut av det. Det har vært mye jobb, men absolutt verdt det.

Vi ble sammen når jeg var 17 (jeg ble 18 måneden etter) og han var 22. Sommeren 1999 flyttet vi sammen og har bodd sammen siden dengang. Vi forlovet oss 06.06.06 og giftet oss 07.07.07. Vi har holdt sammen i tykt og tynt. Vi har vært igjennom perioder med sykdom og sykehusopphold. Vi har kranglet om husarbeidet og om penger. Jeg husker en gang vi ikke hadde penger i det hele tatt, tror det må ha vært i år 2000, vi hadde ikke mat i huset så vi ringte svigermor for å høre om de hadde et brød vi kunne få. Når vi kom dit hadde de vært i butikken og handlet til oss. Det var 2 store poser med brød, pålegg, brus og masse annet. Vi følte at det var julaften og glemmer aldri den gang. Dette var tiden da jeg jobbet mens mannen min gikk på skole, vi hadde ikke fått orden på økonomien enda.

I dag etter 17 år sammen har vi begge jobber vi trives i, vi har 2 boliger og bil. Vi har endelig en ordnet økonomi og livet er på topp. Jeg er fortsatt forelsket i mannen min etter alle disse årene, forholdet vårt blir bare bedre og bedre.

Jeg tror vårt forhold er bra fordi vi alltid snakker sammen og lytter når det er noe den andre vil si. Vi tar hensyn til oss`et oppi jeg`et. Det har aldri vært DU eller JEG, vi er et VI.

Elsker deg masse kjære mannen min. Gleder meg til å feire at vi har vært 17 år sammen i dag med middag på LSK restauranten og se Lilletrøm-Aalesund på VIP-tribunen i dag. Heia LSK.

Dette bildet er tatt første juledag i vår første bosted sammen

17 år sammen som kjærester

Vår bryllupsdag

gifte oss

Dette bildet er tatt ca 1 1/2 år etter at vi giftet oss

oss

Puerto Rico i november 2013

2013

 

På fjellet juli 2014

oss på fjellet

17 år sammen, ser frem til å dele resten av livet mitt med deg kjæresten min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

80-talls party på Lillestrøm Kultursenter

Åråsen stadion, VIP tribunen og LSK