in , ,

Tilbake på jobb i dag

Tilbake på jobb

I dag var jeg tilbake på jobb etter å ha vært sykmeldt i 1 1/2 uke, i og med at jeg var sykmeldt grunnet nakke og skuldre hadde jeg i dag på meg en høyhalset varm strikka genser. Var mye bedre å være på jobb i dag, men håper ikke at jeg må ha på den type genser for at det skal være greit å være på jobb. Kjenner det selvfølgelig lit til nakken fortsatt, men det går seg vel til (håper jeg). Var hyggelig å være tilbake og snakke med kollegaer. Veldig godt det er torsdag og snart helg da selv om jeg kun da har vært på jobb 2 dager føre helgen. 🙂

Rideskole

Etter jobb i dag var det rideskole som alltid på torsdager, fikk ri en helt ny hest i dag. Krumme, en blanding av Connemara og Araber på rundt 20 år. Han var veldig fin å ri, fin galopp og han var var for hjelperne. Litt lang i halsen, men man venner seg til alt og gleder meg litt til å ri han igjen. Savner å ri Vesla da selv om jeg red henne helgen som var, ble litt kos med henne etter timen. 🙂 Neste helg har jeg henne på fôr igjen. 🙂

Jeg synes det er veldig greit å ri litt forskjellige hester når jeg har mulighet til det, føler jeg lærer mer da.

Rideskole etter jobb

Ønsker deg med dette en riktig god kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Oppskrift denne uken …

Østlandsmesterskap i poker, Holmenkollen