in ,

Sunn og god mat fra Grethe Roede

Denne ukens 3 sunne retter fra Grethe Roede og Godt Levert var kjempe gode. Akkurat passe mengde mat og jeg ble mett og god. I en hektisk hverdag er det godt å få hjelp og inspirasjon til sunn og god mat, blir fort til at man lager det samme om og om igjen. Med lite variasjon og kreativitet blir ihvertfall jeg ganske så matlei.

Sunn og god

Ukens første middag fra Grethe Roede ble dillstekt sei med potetmos. Nå er ikke jeg noe særlig glad i potetmos, men denne er virkelig god. I potetmosen er det kun poteter, kesam, løk og litt sitronsaft. Kjempe god potetmos. Brukte ikke sei tidligere, men det er virkelig en god fisk med veldig god smak. 1 roedeporsjon: 150 g sei og 150 g salat = 370 kcal.

Dillstekt sei med potetmos

Ukens andre ble fylt kylling med pastasalat. Kyllingen var fylt med spekeskinke. Pastasalaten bestod av fullkornssalat, persille, hvitløk, cherrytomater og kesam. 1 roedeporsjon: 150 g kylling og 150 g pastasalat = 410 kcal.

Fylt kylling med pastasalat

Ukens tredje og siste denne uken ble avokadosalat med strimlet svinekjøtt. Jeg har aldri likt avokado, men denne gangen var den kjempe god da avokadoen var akkurat passe moden. 1 roedeporsjon: 350 g = 374 kcal.

sunn og god Avokadosalat

 

Håper dere har latt dere inspirere og samtidig fått noen gode ideer til middager neste uke eller til ukene fremover. Jeg personlig synes disse tre rettene var supergode og kommer selvfølgelig til lage de senere også.

Ønsker dere en riktig god uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ekte eller fake hår? Hva tror du?

Makeup på budsjett får du hos …