in

Carpe diem, grip dagen …

Uken og helgen er så å si over, søndag atter en gang. I morgen er det igjen en ny uke med nye muligheter. Jeg tenker bare mer og mer på hvilke muligheter jeg har og hvordan jeg ser for meg fremtiden min. Deilig å ikke vite alt fremtiden vil bringe. Det jeg har funnet ut som er viktig er Carpe diem, eller grip dagen. Ikke la mulighetene gå fra deg, gjør alt du kan for å nå dine mål.

Carpe diem

Jeg ser hver dag som en ny mulighet til å nå mine mål, selv om jeg ikke når målene 100 % i dag så vet jeg at jeg er et steg nærmere. Jeg elsker å dagdrømme og planlegge fremtiden, tidligere har jeg tenkt at det kun er dagdrømming. Nå har jeg forstått at alle har mulighet til å nå sine mål om de bare jobber hardt nok og ikke minst – carpe diem. Jeg har ikke tenkt å gå glipp av mine muligheter fordi jeg ikke “grep dagen”, har du?

Atter en søndag

Jeg sitter her med benet høyt, betennelsen i ankelen har blusset opp veldig. Kroppen reagerer med feber noe den har gjort de siste dagene selv om jeg har fått nye betennelsesdempende medisiner. Uken som pleier å starte med spinning vil ikke gjøre det denne uken heller. Jeg gir ikke opp, det betyr bare at det vil gå litt tregere å nå mine mål om vektnedgang. Denne søndagen som andre søndager skal nytes til det fulle, deilig med en dag som kun er vår uten stress og mas.

Ønsker dere en riktig god søndag og en riktig god uke, husk CARPE DIEM – grip dagen. 🙂

Carpe diem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Makeup på budsjett får du hos …

Sommeren ble borte før den rakk å komme.