in ,

Hestedilla deluxe

Det er ingen hemmelighet at jeg har ganske så hestedilla, det å ha vært uten hest nå i nesten 2 mnd har ikke vært lett ha ha. Nå når rideskolen har oppstart til uken samt at jeg starter opp med ny fôrhest nå har jeg veldig sommerfugler i magen. Rideskolen starter opp likt med skolen som er uke 34. For meg starter rideskolen opp torsdag 20. august 2015. Husker godt første gangen min på voksenkurs på Fortuna Rideklubb, dette var i august 2013. Jeg har da ridd fast 1 gang i uken da i 2 år. Jeg har også hatt søteste Kahala på for i ca 5 mnd. Jeg har ridd Kahala hver gang på rideskolen siden og januar og hatt han som fôrhest annenhver helg siden april og frem til Sankthans.  Det å finne ny fôrhest har ikke vært lett, så jeg har nå fôrhest annenhver fredag.

Ser for meg å kjøpe egen hest i løpet av 2016/2017. Blir en del lettere å få gjort det man ønsker når man har egen. Jeg vil gjerne ri privattimer for dressurinstruktør samt etterhvert å starte noen stevner.

Hodelag med blingMå si jeg er godt på vei når det gjelder utstyr til hest da. Jeg har nylig kjøpt meg 2 hodelag og tøyler, mangler bitt da. Fra før har jeg sal, skrittedekken i ull, refleksdekken, ulldekken til innebruk, børster, 4 sjabrakker, benbeskyttere, ørehetter, stigbøyler, leietau og sikkert noe mer jeg ikke kommer på i forbifarten. Alt er i str cob ca, noe er i str full også. Alt er brukt til stor ponni og det passer jo bra, når tiden er inne for å kjøpe meg hest så blir dette en stor ponni eller liten hest. Jeg er ikke mer en 166, 5 cm høy så jeg kan ikke ha så stor hest mener nå jeg.

Gleder meg masse til rideskoleoppstart og er veldig spent på hvilken hest jeg blir satt opp på, Kahala er jo ikke der mer. Blir veldig rart å skulle ri en annen, men tror jeg har godt av å ri litt variert og vil tro jeg lærer mer av å bytte på litt.

Hestedilla

Ikke lett å ha hestedilla når man ikke har hest og det er lite hester i nærheten som ønsker fôrrytter.

Om det er noen som vet om en hest jeg kan låne til dressurtime 1 gang i uken i nærheten så hyl ut. Om hesten ikke står på Fortuna må det være en annen stall i nærheten som har tilgang til dressurinstruktør og hall eller utebane.

Har også et stort ønske om å ri en stor hest, ikke noe avansert, kun skritt og trav. Bare for å ha prøvd å sitte på en som er høyere enn 154 cm som er det største jeg har ridd.

Knotten min nye fôrhest

Hestedilla, Første ridetime på Knotten

Kahala min gamle og første fôrhest

KalahaKalaha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lørdag – Min favoritt dag

Ny uke, nye muligheter