in , ,

The Norwegian hytte

Da har siste ferieuken kommet. Denne uken skal nytes til “the bitter end”. Når denne uken er over er det tilbake til en hektisk hverdag med jobb, trening, stall, styreverv og tilbake til mat fra Godt Levert – Grete Roede. Gruer meg til å starte opp treningen igjen, skal begynne å trene på et nytt Sats-Elixia senter. Har trent på samme senter nå i over 10 år (støttemedlem ha ha),  så blir uvant med et nytt sted. Gleder meg som et lite barn til stallen – nytt rideskolekurs og ny hest på fôr.

I dag tok vi turen til hytta igjen – The Norwegian hytte. The Norwegian hytte er forøvrig en bok skrevet av Jenny K Blake, dette er en av bøkene som er her på hytten, må prøve å få lest denne mens vi er her.

Da treningen og sunt kosthold starter opp igjen neste uke bestemte vi oss for å ta den helt ut i dag.
Espa bolleland, Siste ferieukenJunk til lunsj, vel det ble vel egentlig en sen frokost. Vi stoppet innom Espa. Espa er kjent for sine boller og har gått inn for å selge flest mulige boller. Onsdag 1 april 2015 klarte de det,  Espa Bolleland  solgte 12562 boller, dette ble da verdensrekord. Vi bestilte hver vår 160 gr cheeseburger, kjøpte også 3 sjokoladeboller. Vi har aldri vært spesielt begeistret for disse bollene, de har alltid vært lite stekt og smakt mel. Denne gangen tok vi de bollene som var mest stekt, de var ganske gode.

Hytta

Når vi kom til hytta var det 15 grader inne og ute. Da var det bare å fyre i peisen. Peiskos er veldig romantisk, denne gangen er det kun mannen min og meg her. Til middag lagde vi taco selv om det ikke er fredag i dag.

Tacokos

Nå blir det et par øl og kvalitsetstid foran peisen før jeg skal gå gjennom bildene vi tok når vi var på Cruiset. Gleder meg til å gå igjennom disse, savner virkelig Allure of the Seas.

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dagen derpå

Savalen, Nissens andre hjem